Ja lubię hokeja grałem tylko raz za lodzie w hokeja ale na łyżwach śmigam a tak to gramy z kolegami w lato na rolkach podobne do hokeja tylko na betonie
W zasadzie to jeżeli są bramki, jakiś krążek czy piłka oraz kije to jest to hokej. A to, czy on jest na betonie, lodzie czy trawie to już ganz egal.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Ja muszę się interesować hokejem,bo w końcu mieszkam w miecie,gdzie grają Szarotki,górale,nowotarżanie.Lubię chodzić na mecze,ale jeśli chodzi o jazdę na łyżwach,to muszę ze wstydem powiedzieć,ze jeździć nie umiem.Teraz po świętach będą 2 mecze u nas z Cracovią-zapowiada się ciekawe widowisko!
Ostatnio zmieniony przez mic132 Nie Gru 20, 2009 2:52 pm, w całości zmieniany 1 raz
Byłem na paru meczach Stoczniowca Gdańsk, ale nie powaliło mnie to na kolana i już więcej tam nie będę chodził. Za to lubię jeździć na łyżwach i jak nadaży się okazja robię to pare razy w tygodniu.
Na i GKS Tychy 4 raz z rzędu wygrał Puchar Polski, a liczyłem, że JKH GKS wygra ;( ale może za rok. Mam nadzieję, że już w najbliższym roku JKH włączy się na poważnie do wlaki o mistrzostwo Polski, choć w tym ma jeszcze szanse w paly-offach. Mamy w jastrzębiu zdolną młodież co powinno przynieść skutki jak narazie życzę GKS-owi Tychy mistrzostwa Polski by pokazali, że można wszystko wygrywać nie mając pieniędzy.
_________________ Poszukuję znaczków włoskich,angielskich i hiszpańskich.masz znaczek sprzedaj lub wymień.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum