Chyba najlepszy freeware. Bardzo fajna gra internetowa.
Trochę info:
TrackMania jest serią gier wyścigowych oferujących sztuczki kaskaderskie, budowę własnych tras, elementy gier logicznych oraz elementy zręcznościowe. Została opracowana na platformę PC przez francuską firmę Nadeo. To, co wyróżnia TrackManię, to specjalny edytor umożliwiający tworzenie własnych tras przy pomocy specjalnych "bloków" (proste, zakręty, elementy specjalne).
Podczas rozgrywki multiplayer samochody nie zderzają się ze sobą, a jedynie przenikają przez siebie.
Ja nie grałem w to 2 lata Jakoś ostatnio sobie przypomniałem i mam rozrywkę.
A i jak macie, to wpisujcie swoje nicki, to dodam was do znajomych i będzie można jakiś turniej forumowy rozegrać.
1. cess_
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Ostatnio zmieniony przez mleko Pon Lip 26, 2010 13:48, w całości zmieniany 2 razy
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum