Czy Wam również w późniejszym czasie długo ładuje się gra? Chodzi mi o to że mam rok 2020 i trochę ciężko mi się ładuje w nie których miejscach? Idzie temu jakoś zaradzić?
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2829 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 21:45
Ogólnie to zacząłem w FM'10 grać dopiero ostatnio, wcześniej miałem za słaby sprzęt. Po 4 sezonach Górnikiem postanowiłem zagrać jakimś ciekawszym zespołem.
Na pierwszy ogień poszedł klub z wieloma sukcesami, znany wszystkim kibicom, którego wychowankowie są rozchwytywani przez wszystkie największe zespoły, a mianowicie Hampton & Richmond Borough F.C. grający w Blue Square South.
Oczywiście na transfery 0, budżet na płace to 3900 funtów tygodniowo, prognozowane miejsce w środku tabeli (...taki wał, walczymy tylko o awans!).
Jak na razie po 16 kolejkach 31 punktów i 4 miejsce, ale największym sukcesem jest zwycięstwo w 1 rundzie Pucharu Anglii, po przejściu 3 rund kwalifikacyjnych (2-0 z Horsham YMCA, 2-0 z Farnborough oraz 8-0 z Kingstonian) przyszła potyczka z Northwich. Mimo tego, że media skazywały nas na porażkę 865 kibiców zobaczyło najbardziej emocjonujący mecz w tym sezonie.
Powodzenia w graniu w takie wynalazki
Firma produkująca FM-a jak co roku przewidziała "niespodzianki" dla piratów.
Będzie brak europejskich pucharów, wywalenia z gry etc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum