Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 14:27
koperta napisał/a:
Jarzab93 napisał/a:
koperta napisał/a:
Czy jest jakikolwiek sens grania takimi zespołami? Przecież to samograj.
Gdyby nie było sensu to bym nie grał, ot co.
Zapewniam Cię, że większa satysfakcja to awans Nikaraguą na MŚ niż 10 razy zdobyć LM Realem
Jednak każdy lubi co innego.
Nie kwestionuję tego, zgadzam się, ale mam zamiar zostać najlepszym menadżerem w galerii sław oraz zdobyć mistrzostwo w pięciu najlepszych ligach świata.
Ja po problemach z windowsem musiałem się pożegnać z zapisem gry. No i zapis z kariera z Unionem Berlin i Brazylią poszedł... Teraz zaczłąłem grę Cerclą Brugge. Trochę ciężko z początku było bo mało kasy choć teraz i tam jest bez zmian i nie wiem jak to zmienić Mam rok 2012 i z sukcesów to puchar Belgi, superpuchar Belgi oraz dwa razy drugie miejsce i raz trzecie. Prowadzę także Ghanę
Profil: Autografy i bilety
Kolekcjoner od: 2008-05
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 14:48
Ja w Fm2010 gram Juventusem. Już piąty sezon jeśli dobrze pamiętam. Gram taktyką 1-4-1-2-1-2 bez skrzydłowych. Tracę średnio 8-12 bramek na sezon a strzelam prawie 90
Moja kadra:
BR: Rene Adler - po śmierci Buffona potrzebowałem solidnego bramkarza. I mam
LO: Domenico Criscito - po pierwszym sezonie kupiony za 15 mln euro.
ŚO: Giorgio Chiellini - debeściak w każdym stopniu. Niedowyjedzenia ŚO: Nicolas Otamendi - Jak wyżej
PO: Julian Aquilar - newgen. Kupiłem go za 40 mln euro z Romy
DP: Momo Sissoko - już na wylocie, łapie głupie czerwone kartki (agresja na 20 ) ,powoli newgen Simone Rossi go 'wygryza'
ŚP: Felipe Melo - Nadal mnie zachwyca. Typowy gość od czarnej roboty. Potrafi wymusić karnego, strzelić bramkę z dystansu, nie pozwala na wiele napastnikom.
ŚP: Claudio Marchisio - polecam, kapitan i ostoja mojego zespołu. Od niego rozpoczynam budowanie mojej meczowej 11.
OPŚ: Yoann Gourcuff - Po sprzedaniu Diego do Chelsea za 30 mln euro, ten oto francuz był za darmo do wzięcia. Choć brazylijczyk robił cuda pod bramką przeciwników, Gourcuff jest lepszy moim zdaniem.
ŚN: Romelu Lukaku. Ma 21 lat, jeszcze gra nierówno. Ale potrafi 15-20 goli na sezon mi zagwarantować.
ŚN: Alberto Paloschi - As nad asami. Klękajcie narody. Tego gościa mając w składnie, macie mistrza w kieszeni. Maksymalnie 42 bramki w sezonie strzelił. Wstępując do kadry był leszczem. Teraz ma więcej bramek dla błękitnych, niż występów. Kupiłem go za marne 8 mln euro a za 50 bym go nie puścił. Po prostu mistrz. Goleador. Jakby miał trzy nogi tak łupie gole. Bez litości dla zespołów pokroju Sieny. Od 4 lat król strzelców ligi włoskiej i ligi mistrzów. Moge pisać jeszcze więcej o nim ale niedługo MŚ w telewizji więc basta
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez hudypalka91 Pią Cze 11, 2010 14:49, w całości zmieniany 1 raz
A mnie znudziła Belgia hehe ;d trochę mnie denerwowały ograniczenia w składzie... ale cóż co kraj to obyczaj. Postanowiłem objąć Zagłębie Lubin które grało w 2 lidze i w przeciągu pół sezonu udało mi się zagrać w barażach o 'ekstraklase' i wygrałem tam z Polonia Warszawa po czym znalazłem się lidze wyżej Jestem zadowolony bo udało mi się zbudować ciekawą paczkę grajków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum