Gra takim klubem to zero przyjemności. Ja sobie pykam Polonią Warszawa pierwszy sezon i na razie miejsca 6-8, ale do końca sezonu jeszcze około 15 meczów. Mogło być lepiej, ale nie ma co narzekać - zarząd jest ogólnie zadowolony.
Ja tak po krótce. Niedawno zacząłem grać drugoligowym Karlsruhe. W pierwszym sezonie pewnie awansowałem z pierwszego miejsca sprowadzając paru wartościowych graczy. Teraz w Bundeslidze po mniej więcej 3/4 sezonu, zajmuję bezpieczną i zadowalającą 11 lokatę. Co ciekawe inne dwa beniaminki zamykają tabelę
Grałem na początku ( 4 sezony) Barcą,ale postanowiłem odejść . Przyszedłem do drugoligowego angielskiego klubu Walsall (odpowiednik 4 ligi) była na spadku, ale się utrzymałem.
W trakcie sezony robiłem rewolucje kadrową Oriol
Kocot
Łukasiewicz
Paolucci
Uwakwe
Juanma
Henry Quinteros
Pedro
W sparingach wszystko w plecy Początek sezonu 2011/2012 nie wyglądał obiecująco 3 mecze i 3 porażki potem dopiero zmieniłem ustawienie i zaczęła się gra układać ;D
Obecnie po 20 kolejkach zajmuje 5 miejsce z 34 punktami w bramkach 35-36<mrgreen> .
Nie jest źle
Prognoza mediów to 19 miejsce
Zakontraktowałem ostatnio :
Altidore
Masic
A ja wystartowałem Unionem Berlin Mam sezon bodajze 2011/12.... i jestem juz trzeci czy tam drugi w bundeslidze w pierwszym sezonie zająłaem 9 miejsce gdzie bylem jednym do spadku ale zdobylem puchar niemiec.,.. w drugim sezonie zajalem 4 miejsce! i gralem w finale pucharu niemiec. Obecnie czaje się na trojke. Jestem w polfinale PN i zostalo mi moze z 7 meczow do konca sezonu. Chce awansowac do fazy grupowej LM zeby kasy wpadlo i zeby wybudowac wlasny stadion
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2829 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Lut 14, 2010 18:28
Widzę Lukas Nottbeck, ostatnio jego graf dostałem (choć wcale go nie chciałem ).
Załączyłem sejwa po pół roku, nic ciekawego w nim się nie dzieje. Zaczynam Górnikiem 10 sezon, jak na razie:
7 x MP
6 x PP
6 x PLP
7 x Superpuchar
No i regularnie daje ciała w LM, ostatnio 3 razy w 1/16 porażki - 2 x z Arsenalem (2015/16 A 3:4 H 1:1; 2013/14 H 0:3, A 2:0) i raz z Liverpoolem (2014/15 H 2:2, A 1:2).
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Polecam wszystkim Lewis'a Grabbana. Chłopaczek młody, ale w zasadzie gdyby nie on byłoby ciężko. Bramek w sezonie 46 (licząc puchary). Oczywiście ciągle się rozwija. W sumie to nie wiem czy nie ma losowych parametrów, więc może być różnie.
Czy jest jakikolwiek sens grania takimi zespołami? Przecież to samograj.
Pogoń Szczecin w ciągu 12 lat:
2 x Mistrz Polski
2 x Wicemistrz Polski
Puchar Polski
Super Puchar Polski
1/16 Ligi Europejskiej
Faza grupowa LM.
2x Faza grupowa LE.
Wartość i renoma klubu znacznie wzrosły - 70 miejsce w rankingu klubowym.
Oferty prowadzenia większości reprezentacji z Afryki (w tym Ghana, Kamerun, Nigeria)
Ponadto status jednego z najlepszych polskich managerów.
Ostatnio zmieniony przez koperta Pon Maj 03, 2010 11:15, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum