Ja gram Dyskoblia w FMa. Mam rok 2016 ... z najwazniejszych zdobyczy to mozna powiedziec tak... praktycznie co sezon majster, PP co sezon, SPP 4 razy, cwiercfinal LM, i zdobycie PUEFA
Prowadziłem takze repre Polski, WKS i teraz Norwegi..
Polske prowadzilem chyba 7 lat.. nic takiego nie zawojowalem ale na rankingu swiatowym bylem 10.. co chwila bylme w MS i ME.. w MS przegralem w Cwiercfinale z Argentyna...
WKS nie gralem zbyt dlugo.. ale za t ozdobylem Puchar Narodow Afryki
Obecnie prowadze reprezentacje Norwegii... narazie nei rozegralem jeszcze zadnego meczu...
A co do talentow... w moim Grodzisku jest prawdziwa kopalnia talentow.. sprowadzam mlodych grajkow z calego siwata i ich szkole na super grajkow... mialem super pilkarza ktory nazywal sie Mendy.. i kilku meczach w pierwszym skladzie poszedl do Valencii za prawie 5 mln zl... Eli Ziov.. po pol sezonie przeszedl do Basel za 11 mln zl... oraz nigeryjczyka ktorego sprzedalem za 14 mln do MANU!! dla mnie WKS, Ghana, Nigeria oraz Ameryka to prawdziwa lokata na przyszlosc
Ja tam nie wiem kiedy z gra skoncze.. bo widze ze co niektorym zdobyl ktos juz praktycznie wszystko i juz sie znudzilo.. a mnie to nie przeszkadza.. mam nadzieje wygrac klubowe MS oraz super puchar europy choc bedzie ciezko bo gram przeciwnko Barcelonie... i wogole nie mam zamiaru przechodzic do innych klubow .. bo gra w Polskiej lidze.. jednym z najlepszych klubow na swiacie (gram Dyskoblia i jest na 15 rankingu klubow europy) ale napewno najlpeszym klubem Europu wschodniej i srodkowej.. praktycznie co sezon jestem w fazie grupowej LM... i co sprawia mi najwieksza frajde to ze moge poprzes sukcesy sprowadzac dobrych grajkow do Polskiej ligi... mam w skladzie kilku Portugalczykow ktorzy graja w reprezentacji PORTUGIALI! a co do tej kopalni talentow... to polepszam lige polska bo sporwadza grajkow za grosze i pozniej sprzedaje na zachod lub do ligi polskiej.. ostatnio do Pogoni sprzedalem prawie za 2,5 mil zl pilkarza z Indonezji albo za 5 mln zl do Ajaksu pilkarza Gwinei Rownikowej.
Ja już mam tylko ze angielską wersję. Dużo się nie różni od 07. Jest o tyle fajniejszy ,że można zobaczyć jak kibice cię lubią za transfery, mecze, forma zawodników itp.
Tak postanowiłem odświeżyć temat o grze Niedawno odkopałem swój save z FMa 2005 i kontynuowałem grę Wisłą. Do sezonu 2008/2009 zdobyłem 5 razy Mistrzostwo Polski, 5 razy Puchar Polski. Ligi Mistrzów nie zawojowałem niestety, ale za to udało mi się 2 razy pod rząd wygrać w rozgrywkach Pucharu UEFA (zawsze dostawałem się tam po 3 miejscu w grupie LM, dostając Inter, Bayern i Porto ciężko było mi więcej wykombinować). a następnie dwukrotnie (fartownie, bo fartownie ) pokonałem Milan w Superpucharze. Przed sezonem 2009/2010 zacząłem prowadzenie reprezentacji Polski i po przejęciu jej w trakcie eliminacji do MŚ wygrałem 3 mecze, 2 zremisowałem (Anglia i Chorwacja na wyjazdach), dzięki czemu dostałem się do barażu, które zagram z Danią. Udało się coś, co byłoby ciężkie do zrobienia w rzeczywistości - 2 drużyny grają w eliminacjach do Ligi Mistrzów. Co do składu, to do niedawna w podstawowym składzie wciąż grali Frankowski, Źurawski, Szymkowiak czy Gorawski. Ostatnio zacząłem jednak odmładzać skład. Moim odkryciem został Mariusz Kucharski, teraz 21 latek. Zadebiutował wiosną sezonu 2007/2008, wyciągnąłem go z niższej drużyny Wisły. Chłopak grał w lidze fenomenalnie, strzelił chyba w tamtej rundzie 20 bramek, wyprzedził go tylko Żurawski, który grał jednak obie rundy. Dobrze w moim zespole wiedzie się Chorwatom. Pierwszym który przyszedł był Darijo Srna, od razu się zaaklimatyzował i został najlepszym i najdroższym graczem zespołu. Ostatnio na zasadzie wolnego transferu dołączył do mnie Niko Krancjar, który również gra bardzo dobrze
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Seria gier Football Manager jest poprostu najlepsza Długo nie odchodzi się z komputera. Ostatnio pobrałem sobie z neta FM '08 no poprostu wypas!! Polecam tą grę tym którzy jeszcze w nią nie grali albo mówią że FM nie jest fajny a nawet niego nie grali...
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
A ja dalej kontynuuję grę Dyskobolią Mam chyba sezon 2024/25 Z większych sukcesów to 4 razy Liga Mistrzów raz czy dwa razy PUEFA... 2 razy czy 3 SuperPucharEuropy... praktycznie co sezon PP. PL, Mistrz, 4 razy klubowe mistrzostwa swiata.
Z graczy to u mnie rządzi młodzież. Średnia wieku nie przekracza 23 lata... Tak na szybko.. mam 3 bramkarzy... Jeden pochodzi w Wietnamu, drugi jest moim wychowankiem (Anglik) i mam jeszcze Rumuna ktorego kupiłem z Chelsea. Z obrońców.. to mam jednego z Portoryko, z Brazylii, znakomitego Czecha, i kilku Polaków, z pomocy to Polak, Ukrainiec, Uruwajczyk, Szwed, Brazylijczyk, Chilijczyk, z Napastników to Polak, grajek z WKS, z brazyli, Peru oraz Hiszpanii.
Jak by ktoś był zainteresowany mogę później wrzucić skany.
Aaa i jeszcze jak ktoś gra w 2007 to jakie macie Filie?
gigant
Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 10:52
Ja FMa kupiłem w dniu premiery i od tego czasu praktycznie w nic innego nie gram. W żadnym klubie nie moge zagrzać miejsca na dłużej, gdyż save mi sie nudzi i zaczynam nową grę. Obecnie gram w FC Nantes. Mam drugi sezon, awansowałem do Ligue 1 i po 19 kolejkach mam 5 miejsce, czyli spełniam oczekiwania zarządu, którego celem jest miejsce w górnej połowie tabeli. Wielkich gwiazd w zespole nie mam, gdyż pieniędzy na tranfery dużo nie miałem, a na prawie bosmana nie wielu znanych chiało przejść. Jednak moi najbardziej znani zawodnicy to Christian Wilhelmsson, Kasper Schmeichel i Eric Djemba Djemba (może o kimś zapomniałem, jak ktoś mi się przypomni to napisze). Mogę dać screeny z gry jakby ktoś chciał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum