Mam taki problem: Wyśle mi ktoś linka np. na Gadu-Gadu i gdy klikam na ten link strona nie może mi się otworzyć tylko muszę kopjować link i póżniej go wklejać. Wie ktoś jak to naprawić z tym Internet Explorer? Z góry dzięki!
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 17:56
To instalujesz dodatek IE Tab i po kłopocie.
Cytat:
Internet Explorer jako element osadzony w Firefoksie! Rozszerzenie pozwala otworzyć dowolną stronę internetową w Firefoksie za pomocą silnika renderującego Internet Explorera. Niestety silnik renderujący jest z IE i trzeba uważać na jego działanie.
Wiadomo, że w Internecie ciągle zdarzają się strony, które wymagają Internet Explorera. IE Tab pomaga uporać się z takimi problemami. Po instalacji umieszcza swoją ikonkę w pasku stanu Firefoxa. Kliknięcie na nią powoduje przejście na emulację IE. W praktyce wygląda to prawie tak, jakby pod Firefoxem otworzyć Internet Explorera. Dodatkowo wtyczka pozwala m.in. na określenie, które strony mają być automatycznie otwierane z wykorzystaniem emulatora IE. Z oczywistych powodów IE Tab jest dostępny tylko w wersji dla Windows.
Mam zainstalowany Adblock Plus i nie mam już reklam każdą reklamę blokuje :p mozille lubię także za to, że można oglądać strony w kartach wiem, że IE też tak ma, ale Mozilla miała to jako pierwsza ZAKŁADKI o tak to jest to ! nie muszę adresów szukać mam je "na wyciągnięcie myszki" :cool:
Ostatnio czytałem pewny artykuł. Wynikało z niego, że żaden program do blokowania reklam nie jest skuteczny. Poprostu portale utrzymają się z reklam i znalazły sposób(prawda?) na programy blokujące ich dochody.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum