ale każdą reklamę mogę zablokować potem (np. na wp.pl) wyskakuję inne reklamy (nie t co zablokowałem) i tak w kółko ;p a reklamy blokuje się ręcznie ale i tak spoko program
Ktoś pytał wcześniej o wady IE względem Firefoxa, to podam jedną, która IE dyskwalifikuje w moich oczach: w Mozilli miałem kiedyś otwarte 98 kart z różnych for i chodziło wszystko w miarę płynnie, w Explorerze przy 7 karcie są problemy z przełączaniem kart, co chwile się tnie. O.
Ja używam Operę od kiedy grudnia 2005, a od marca do grudnia czyli 2005 czyli początek mojej przygody z internetem był Avant Browser. Nie potrafię używać BadzIEwu.
Nie zakochałem się, tylko po po prostu lubię Firefoxa A jeżeli chodzi o avatar, to nie miałem co dać więc dałem ikonkę Mozilli
Nie rozumiem tego zdania, jest bezsensowne :/
Cytat:
a używam Operę od kiedy grudnia 2005, a od marca do grudnia czyli 2005 czyli początek mojej przygody z internetem był Avant Browser. Nie potrafię używać BadzIEwu.
Jeśli z serwerów typu Rapidshare, Megaupload, Sendspace to nie. Nie wiem jak jest z normalnymi ftp. Spróbuj. Oczywiście jak wyłączysz przeglądarkę i włączysz spowrotem nie możesz tego zrobić.
Kiedy ściągam coś z internetu, to gry nacisnę Wstrzymaj i wyłączę to okienko, to później będę mógł jeszcze raz ściągać ten plik?
Pewnie, tylko, że po jakimś czasie (bodajże ok 40 minut). Ale mam sposób na rapidka, otwierasz to w innej przeglądarce i ściągasz od razu. Ap ropo, ja mam Mozillę Firefox.
Szukam linku do jakiejkolwiek pełnej wersji programu ACDsee.
Z góry dzięki.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum