Cześć, mam problem z podłączenie Neostrady do oprogramowania Windows 7, ale bardziej chodzi o sterowniki do modemu ZXDSL 852 szukam w necie ale nie mogę nic znaleźć.
Do Windows 7 raczej nie znajdziesz, bo specjalnie do tego systemu ich nie stworzą. Sterowniki do Visty też będą działać.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
może w złym temacie napisze ale mam pytanie
jak zmienić plik na dzwięk muzyczny MP3
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 07:24
Szczerze nie znam dokładnie tego programu, ale wystarczy wpisać w googlach
Ew. ściągać odrazu w pliku mp3(są do tego darmowe programy, nie trzeba nic ściągać)
Ostatnio zmieniony przez Nicolas Sob Wrz 25, 2010 07:25, w całości zmieniany 1 raz
Szczerze nie znam dokładnie tego programu, ale wystarczy wpisać w googlach
Ew. ściągać odrazu w pliku mp3(są do tego darmowe programy, nie trzeba nic ściągać)
Powiedzcie mi gdzie znajdę sterowniki bo nie działa u mnie wogóle muzyka w komputerze nie słyszę żadnych dźwięków nawet tych wydawanych przez komputer mam tak już od tygodnia.Nie wiem dla czego tak się stało. Proszę o kontakt
chodzi mi o zmiane pliku sfv na MP3
poszukaj na googlach odpowiedniego konwertera - są za darmo do ściągnięcia.
[ Dodano: Sob Wrz 25, 2010 2:19 pm ]
mateqi napisał/a:
http://tinypic.pl/7tyaqpsp8qfq
wejdź w zakładkę sprzęt tam powinieneś mieć podaną nazwe karty graficznej wpisz tąnazwę w google z dopiskiem sterowniki i ściągnij.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
A od kiedy to karta graficzna odpowiada za dźwięk w komputerze?
Ściągnij Everesta, zobacz nazwę płyty głównej lub karty DŹWIĘKOWEJ, i ściągnij sterowniki, choć osobiście sądzę, że to nie wina sterowników, jak wcześniej działało a teraz nie ; )
Jednak to chyba sterowniki bo jak się nie mylę to przez przypadek odinstalowałem chociaż nie jestem pewny
Ściągnąłem tego Everesta i już z Bhoy'em działaliśmy jednak nic nie pomogło nadal wyskakuje błąd a w nim coś o programie DirectSound i błedzie numer 88780078
[ Dodano: Nie Wrz 26, 2010 1:16 am ]
Moja nazwa płyty głównej:
ASRock K7VT4A Pro (5 PCI, 1 AGP, 2DRR DIMM, Audio, LAN)
oraz karta dźwiękowa:
VIA AC'97 Enhanced Audio Controller
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Nie Wrz 26, 2010 00:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum