Posiada ktoś myszkę firmy modecom ? Dzisiaj kupiłem myszkę tej firmy i grając w cs'a zacina się, muli i jest nieprecyzyjna. Da radę oddać na gwarancję ? Dodam że podczas np. przeglądania internetu tego nie widać ale podczas grania wszystko wyszło.
Próbował ktoś kiedyś coś nagrywać poprzez Sopcasta? Próbowałem po raz któryś już wypróbować tej funkcji. Tym razem nagrała się pewnie całość (200 MB/połowa meczu, więc może być, jako, że słaba jakość), ale film jest w formacie *.asf i nie da się go przewijać ani edytować (w Movie Makerze próbowałem). Najprawdopodobniej da się obejrzeć od początku do końca, bo pierwsze parę minut widziałem, że leciało bez zarzutów, dalej nie chciało mi się oglądać . Coś zrobiłem źle, czy po prostu ta funkcja nie działa?
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Posiadam lapka hp dv6000. Chce wgrać od nowa winde bo podczas startu mi się resetował... Zrobiłem rozruch z plyty... instalowanie niby szło i w pewnym momencie pojawil sie blad ze nie ma jakiegos tam pliku.... po czym instalowanie mi sie anulowal i lapek sie zresetowal... i teraz gdy odpale rozruch z plyty... po chwili wychodzi komunikat ze nie znaleziono jakiegos tam pliku windowsa ze trzeba go dograc czy cos w tym stylu... klikam obojetnie co i tak w kólko... co jest nie tak?/ Pomocy
Miałem org viste na nim ( i sie zawiodlem po jakims czasie bo troche ciezko wedlug mnie chodzi ta vista) i wgralem sobie XPka... wszystko elegancko smigalo az milo. Ale cos mi sie zrabalo bo po wlaczeniu nie znajdowalo mi karty wlan. Zainstalowalem jeszcze raz do neigo stera no i komp mi sie zresetowal... wyczytalem w necie ze to jakis konflikt sterow czy cos... ale chcialem wrocic do visty i dupa... dzieje sie tak jak wyzej.
Kolekcjoner od: od 2003 roku bilety
Wiek: 12 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 215 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 23:29
Kilka dni temu słuchałem sobie muzyki na YouTube,wyłączyłem przeglądarkę, kilkanascie minut pozniej znowu włączyłem chciałem posłuchac i był spory error,bo nie miałem dźwięku na YouTube (nie tlyko na YT ale i na wszystkich innych stronach inernetowych) jednak w programie do odtwarzania muzyki dźwięk działa... Wiecie co moge zrobić,aby dźwięk działał?
Mam dziwny problem, ban na google w dosłownym znaczeniu
Wszystko jest idealnie, wszystkie strony na które chcę wejść działają prócz ... www.google.pl .Nie wiem czym to jest spowodowane, po prostu rano wbiłem na kompa i tak już było .
A więc mam problem w wyborze, chce sprzedać moją drukarkę do zdjęć, a żeby ją sprzedać, muszę ją podłączyć do komputera, żaby zobaczyć czy jest w 100% sprawna, a ostatnie i jedyne do tej pory podłączenie, skończyło się spaleniem płyty główne. I teraz "rodzi" się pytanie nie ryzykować i sprzedać ją jako "uszkodzoną" czy zaryzykować, co może spowodować, po raz kolejny spalenie płyty głównej?
mam problem z grą GTA IV. Otóż niedawno odebrałem nowy komputer. Jego parametry to:
Procesor Pentium Dual-Core CPU E5400 @ 2,70 GHz 2,70 GHz
3 giga RAM
karta graficzna ATI Radeon HD 4350 512 mb
Zainstalowałem sobie GTA IV. Włączam, a gra zaczyna słabo chodzić, mam na myśli poruszanie się, wszystko dzieje się bardzo wolno. Na moim komputerze ta gra powinna działać. Proszę o pomoc, co zrobić, aby działała szybciej. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum