Tu trzeba znać się na grach a nie na komputerach Ja nie wiem jak można mieć 2048 mb RAM i jeszcze narzekać Mam 1 GB i mi to w zupełności wystarcza. W sumie może dlatego, że nie gram w tego typu gry?
Mam problem, aczkolwiek nie z komputerem a drukarką. Posiadam HP C4480 i kiedy skończył się oryginalny tusz, kupiłem zamiennik. Po kilku drukowaniach było ok, a dzisiaj na ekranie pokazuje mi komunikat: "Niezgodne pojemniki z atramentem" i nie mogę nic drukować. Wie ktoś co się powinno zrobić w tej sytuacji??
Takie pytanie. Zaktualizowałem Firefoksa do wersji 3.6 i teraz kiedy otwieram coś w nowej karcie, pojawia się ona jako następna, a nie jako ostatnia, jak to było wcześniej. Da się to zmienić?
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Mam problem z Fifą 06. Przy wyborze języka na początku języki same się zmieniają, nie mogę tak jak wcześniej sam wybrać jakiego chcę. Wie ktoś czym jest to spowodowane
Chcę wydrukować tekst w programie WordPad. Kiedy już naciskam przycisk, drukarka w ogóle nie chce drukować. Wszystko jest podłączone, drukarka działa. Tam obok zegara w komputerze mam ikonkę, jak wchodzę, jest tam napisane:
Chodzi chyba o zmienienie stanu drukarki, chociaż do końca nie jestem pewien.
Próbowałem też w notatniku, tak samo.
wie ktoś co zrobić?
Ostatnio zmieniony przez Rudy Sro Mar 03, 2010 23:02, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum