FIFA 07 przy PES 6 wysiada Fifa jest spoko, ale nie ta grafika co w PES 6. Zaś Fifa ma wszystkie reprezentacje, drużyny, ligi - co PES tego niestety nie posiada
Tak jak Messi, wolę PESa 5 od 6, bo jest po prostu dużo lepszy... Co do odniesienia do FIFY 2007 to jeśli FIFA 06 była 4 kroki za PESem 5, to 07 zbliżyła się do PESa (przez nie za ciekawą 6) na odległość może 1 może 2 kroków)... szczerze, to wolę nawet PESa 4 od 6
tak jak juz szymon mowil, pes odbiega poziomem gry od fify i to nie malo...mowiac szczerze nie gralem wczesniej czesto w ta gre (w PES'a 5), a zaczelem niedawno grac w PES'a 6 wiec nie wiem jaka jest roznica miedzy wersjami, ale napewno tez jest super
Ale ja mówiłem, że to PES jest nieznacznie lepszy //szymonp1992
No w PES-ie bedzie duzo nowych funkcji takich jak: Nurokowanie, wypowiadanie sie (chyba), przed meczem bedzie pokazana szatnia i jak sie np. Valdes czesze (chyba), nie pamietam wiecej :-D
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 10:16
A jak tam z następną częścią ? Ja jakoś specjalnie się tym nie interesuje, tylko niekiedy u kumpla przy wódeczce pogramy na PS2.
A tak porównując FIFĘ i PES to obie są równie .... słabe. PES, niby realistyczna piłka, a gra niekontrolowanych przez nas zawodników to tragedia, zmienianie zawodników przez komputer często w bardzo głupim momencie itd. można wymieniać takich małych, ale denerwujących błędów mnóstwo.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Sczerze to nie wiem jakiem mają argumenty Ci , co sądzą że fifa jest lepsza od pes6 czy wczesniejszych częsci.Cóż to rzecz gustu,a o gustach sie nie dyskutuje
_________________ "Lepiej zalowac tego co sie zrobilo niz zalowac tego, czego sie nie zrobilo"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum