Gra zrobiła na mnie wrażenie do tego stopnia że, już zbieram kase (wersja na PS2). Grafika wyśmienita, w końcu jest licencja, polecam!
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Nie Paź 19, 2008 18:33, w całości zmieniany 2 razy
Chodziło mi o patch do ściągnięcia a nie zapowiedź... i ten patch v.5.0 to jest poprostu Ekstraklasa a nie OE (OE to był v.4.0), ale dzięki za pomoc, już mam to co chciałem.
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Od 2 dni gram w najnowszego PES'a. Obecnie jest to najlepsza gra piłkarska na rynku. Ahh, gdyby tylko mieli takie licencje jak Fifa. Kapitalnie wygląda tryb Ligi Mistrzów. Komputer gra realistycznie (lepsi zazwyczaj wygrywają) i widoczna jest różnica druzyn. Zdecydowanie najbardziej jak do tej pory pasuje mi gra Villareal i FC Porto. Kram karierę Juve i staram sie poukładać drużynę na wzór wcześniej wymienionych. W 100% POLECAM.
P.S
Amauri strzela bramkę w derbach Turynu
_________________ Osoby, które są w posiadaniu znaczków włoskich (0,65) lub mają możliwości aby je zdobyć, zapraszam na PW.
Moze mi ktoś wytłumaczyć na czym polega "be a legend" w nowym PESie?
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
że grasz jednym zawodnikiem stworzonym przez siebie na początku masz mecz a po meczu trzy propozycje do jakiego klubu masz isc oczywiscie pozneij mozesz odesjc
Moim zdaniem, na pierwszy rzut pada, 10 jest lepsza od 9. Jest ciut wolniejsza, ofkors lepsza graficznie. Teraz tylko czekam na jakiegoś lepszego patcha i można grać.
Mam problem z PESem 09 . Podczas wczytywania meczu wyskakuje mi błąd APPCRASH. Wiem ,że coś z plikiem *exe tylko nie wiem co zrobić . Gra jest oryginalna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum