Za 1400 zł będziesz miał coś, co tobie starczy.
Mi osobiście i5 ledwo starcza, czasem, gdy materiał jest w HD mam niezłe ścinki.
Moim zdaniem netbook byłby dla ciebie najlepszy.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Ostatnio zmieniony przez mleko Wto Sie 24, 2010 08:15, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2829 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 22:36
Kiedyś było trzeba się zrzec starego (jeśli już miałeś po umowie, czyli ponad dwa lata) i wziąć polsat od nowa. Ale nie wiem czy to dalej obowiązuje, bo w sumie ja wziąłem kablówkę, a ojciec eNkę przy takich super warunkach polsatu.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Generalnie zawsze majac do wyboru AMD i Della wybieraj to pierwsze, choc identyczny model wlasnie Della mam ja i jak na razie (2 lata) bez zadnych problemow.
Zastanawiam się nad zakupem zewnętrznego (inaczej przenośnego) dysku twardego. Ma ktoś takie coś? Jaki jest lepszy - 2,5 cala czy 3,5 cala? Jaką firmę wybrać? Na co trzeba uważać przy kupnie takiego czegoś i czym się kierować? Słyszałem że takie dyski to niezwykle czuły sprzęt i w czasie pracy należy się z nimi obchodzić ostrożnie, to prawda? Może mi ktoś coś polecić.
Przeglądając ofertę pewnego sklepu w którym często kupuję jakieś sprzęty natrafiłem na coś takiego: http://www.euro.com.pl/dyski-twarde1,h3,e30.bhtml który wy byście wybrali?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum