jak pewnie grasz w jedna, dolaczona do psp gre, to nie dziwne. mozna tam tez inne wlozyc
Pycio ma racje, ja swoje PSP kupiłem ponad półtora roku temu, przy zakupie dostałem jedna grę gratis - Fife 09. Pograłem jakiś tydzień i zaczęła mnie ta gra nudzić kupiłem sobie God of War (jak dla mnie najlepsza gierka na PSP) i ta gra mnie bardzo wciaglena, przeszedłem ja i kupiłem następna gierkę NFS Undercovera (jak dla mnie niewypał) i tak co jakiś czas nowa gierka i PSP nigdy się nie nudzi!
Zakupiłem kilka godzin temu kartę dźwiękową Creative Sound Blaster SB1090 X-FI 5.1 Surround ma ktoś takową albo ewentualnie orientuje się ktoś jak wygląda moc dźwięku przy niej.
Cytat:
Ma wygodny regulator glosnosci oraz wejscie sluchawkowe i mikrofonowe. Pilot zdalnego sterowania w polaczeniu z oprogramowaniem multimedialnym uprzyjemnia i ulatwia sterowanie przy sluchaniu muzyki czy ogladaniu filmów
Czyli mam rozumieć,że wspomaga głośniki tak większa wydajność. Jeżeli jestem w błędzie to proszę o wyjaśnienie.
Pozdro
Trudno żeby z woofera 10W zrobiło się 25W etc. Po prostu poprawia dźwięk, jego jakość etc. jak każda dobra karta dźwiękowa. Ten SB jest godny polecenia
Dzięki, no mi taki SB bardzo potrzbny przede wszystkim jest w nagrywaniu, symbioza mikrofonu z tą kartą daje podono bardzo dobrą jakość, mówię tu oczywiście o określonym modelu mikrofonu.
Mam pytanie. Chcę kupić zawiasy do laptopa GATEWAY7422gx, ale na allegro czy ebuyu raczej o to ciężko. Nie znacie może podobnej stronki, ale bardziej może ukierunkowanej pod komputery i akcesoria do nich?
a taki w miarę tańszy ?? mój sprzęt ma ponad 5 lat wiec już jest w podeszłym wieku wiec myślę nad kupnem komputera najlepiej w Anglii
Mi tam komputer do żadnych gier nie jest potrzebny (ostatecznie do fify).Bardziej do surfowania po internecie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum