Zawsze możesz kupić płytę 8,5GB (jest to płyta dwu warstwowa, w komputroniku powinni mieć) Nigdy nie widziałem żeby ktoś wsadził plik 7,24GB na płytę 4,5GB.
Jak dla mnie jakiś Philips albo Grundig. Nie wiem, LCD czy plazma jaki tam wolisz. Myślę że spokojnie 32" Ci wystarczy. No chyba że masz większe wymagania
_________________ Take Me Home, United Road
To the place That I belong
To Old Trafford
To see United
Take Me Home, United Road
Szukam jakiegoś taniego (bardzo taniego!) internetu bezprzewodowego do Netbooka.
Cena tak do 25 zł miesięcznie (o ile taki jest). Może być nawet bardzo wolny, byle był. . Umowa najlepiej na rok.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 14:26 Laptop czy stacjonarny?
Co sądzicie? Lepiej zainwestowac w mobilnośc, czy w możliwości? Jak wiadomo stacjonarny, za np. 3-4 tysięce osiągnie znacznie więcej, niż notebook w tej samej cenie.
Ja osobiście na razie korzystam z komputera stacjonarnego, ale mam zamiar go zmienic. Stąd też moje pytanie: Co się bardziej opłaca?
[ Komentarz dodany przez: luki: Wto Sie 10, 2010 9:05 pm ]
Scaliłem, bo nie widzę sensu zakładania nowego tematu.
_________________ ,,Albo odnajdziemy drogę, albo ją zbudujemy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum