Poprzedni temat «» Następny temat
plemiona
Autor Wiadomość
borek99 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008-07
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 14:53   

Ja gram na s18 polskim. Mam jakieś 60k punktów, ale już mi się ta gra znudziła ;)

Tentego 

Wysłany: Czw Mar 12, 2009 18:19   

"WITAM WSZYTSKICH I KAZDEGO Z OSOBNA.. z TEJ STRONY LEYTO1922 moje prawdziwe dane to Mariusz Cugier

przygotowalem wraz z przyjaciolmi takie obwieszczenie poniewaz chcemy was o cos prosic...

POLACY OJCZYZNA WZYWA

Od dnia 20 marca 2009 wyruszamy po nabor do II wojny Polsko-niemieckiej na niemieckich serwerach... Poszukujemy ochotnikow ktorzy graja..i maja na gre duzo czasu....

Chetnych prosimy aby zglaszali sie pod numer gg:4266615 lub 9292383.

poniewaz chcemu uniknac sytuacji jak za 1 razem..gdy polowa graczy wycofala sie po miesiacu..chce zebyscie piszac do mnie przedstawili swiat na ktorym gracie oraz swoje umiejetnosci..nei chcemy nobow..oraz graczy pro..ktorzy graja solo..bo tam naprawde trzeba grac zespolowo..

Mowie na poczatku to nie bedzie latwa wojna.

Prawdopodobnie jak i w I wojnie z niemcami support bym przeciw nam.

Slawek: Sam zostalem zablokowany gdyz mialem usunac z profilu nasz hymn a tego nie zrobilem.

Szukaja byle pretekstu by cie zablokowac.

Ale tak dluzej byc nie moze..W ich oczach jestesmy narodem zacofanym i glupim. Udowodnijmy im ze Polska to piekny kraj i ciagle ma w sobie sile by walczyc o wolnosc i pamietajcie jedno nie traccie wiary czasami na 100% bedziecie pod murem..ale nie dajcie im tej satysfakcji.... a napewno wygramy..

Ludzie ktorzy do tej pory graja na niemieckich serwerach.. sa oddani temu co robia.. i robia to z takim samym oddaniem i zaangazowaniem co na poczatku...wielu z nas dostalo bany.. wielu polego w walce.. czesc zdezerterowala..ale garsta walczy nadal.. SUPORT nie blokuje niemieckich graczy poniewaz "ZAZALENIA POLACZKOW ICH NIE OBCHODZA" dlatego pytam sie was..DLA KOGO SA TE ZASADY?? TYLKO DLA POLAKOW??

Pytam sie POLSKIEGO SUPORTU..gdzie jest wasze poparcie..?? Wiem ze moze macie zwiazane rece ale chociaz wasza prozba oraz prozby innych suportow daly by cos na walke FER!! nie chcemy duzo.. to tylko 2 slowa..nic nie kosztuja..

A to sa gracze POLSKIEGO plemienia ~DF~ i to oni zaczna i zalorza plemnie na nastepnym swiecie... oprocz nich sa jeszcze nasi sojusznicy.. ale na tych osobach polega caly sukces jaki dotad osiagnelismy.. DF jest 14 plemieniem w rankingu pod wzgledem atakow ma 101,53 miliona.. jako obroncy mamy 1 miejsce 205,75 miliona..

jestesmy na 20 miejscu w rankingu swiatowym...na kontynencie jestemy 2.. Nie wiem jak wy ale ja jestem dumny z graczy ktorzy do tej pory wytrwali i do tej pory zostali niepokonani.. mam nadzieje ze o ich sukcesach bedzie mowiono jeszcze dlugo dlugo...PROSZE O NEI KOPIOWANEI TYCH NIKOW..jest to pewien symbol (hold) oddany tym gracza...Mysle ze nic wiecej nei musze pisac.. czekam na wasze odpowiedzi...pozdrawiam wszystkich graczy POLSKICH PLEMION...

MRFELEK

OgiPL

macko5000

Ribb

bolanek

Rorian

baltir

Rolnik666

Makak

Basg z Polski

Olunia1988

alice27

skoti-tcv

Gazza31

Snailuch

E-R-A-G-O-N

karol481

remikos

Mirko231

Yorge Gornisson

zefir99

jacek538

Wielki raf

Zibber PL

Ryuzaki-kun

Adefal

darom

tryglaw

pawel9200

Dzes

saper75

dziewicazehej

nena0

HRABIA

olirzeszow

Matti18ck

Krzysiek447

MadBox

lanhikari

buzone

WITWIC

Franco XVI

r o c k

Hans-Kloss

Das DziksoN

iraklisek

oliimperator

camel148

Alcar

Sarasu

tomasz sprawiedliwy

ksar99

bblleee

Filip Pogromca

tatun1

anitkaSKY

lucynek pon

Mufaza

aLzm

DALTONY

adiko16

VivkaPL

xenonik

kaziklotnik1986

mojakawa

LEYTO1922"

Ps. Sam grałem w tym plemieniu i jest tam dyscyplina i zgranie, lecz nie miałem czasu grać, choć teraz chyba zacznę od nowa.
Ostatnio zmieniony przez Tentego Czw Mar 12, 2009 18:21, w całości zmieniany 1 raz  

zgok 

Wysłany: Nie Mar 22, 2009 15:55   

ja grałem też na 2 swiecie bylem w Top 200 nick "Zgokolandia" kontynentu już nie pamietam ale bylem w plemieniu "B*N"(Bractwo Nieśmiertelnych) zakończyłem poniewaz już nie mialem czasu dalej kontynuowac gry ;)

lukasz2146 

Profil: programy meczowe drużyn angielskich
Kolekcjoner od: 2008-12
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 12:51   

ja gram na s34 nick lukasz2146. ;)

tadzioo777 

Wysłany: Wto Gru 29, 2009 14:07   

Gra ktoś z was na 39 ???

Tentego 

Wysłany: Wto Gru 29, 2009 14:48   

Ja grałem na niemieckim serwerze z Polakami, lecz doszło do "wojny" między moderatorami a nami, zabronili nam porozumiewać się po polsku. Wtedy na interii nawet pojawiła się informacja że polacy walczą z niemcami na niemieckim serwerze. Muszę przyznać że taką gra jaką tam miałem nie miałem nigdy wcześniej. Wtedy najbardziej podobała mi się ta gra, bo mieliśmy jasno określony cel i wszyscy do tego dążyli czyli do zniszczenia wszystkich wiosek niemieckich na tym serwerze.

zgok 

Wysłany: Sro Lut 24, 2010 07:16   

Dziś ruszają nowe 2 światy, zacznę ponownie grę na jednym z powstałych światów.

Odpowiedz do tematu