Jesteś nieutalentowanym menelem z warszawskiego dworca głównego, nie umiesz ani pisać, ani czytać. Masz jeden cel: chcesz być bogaty. Naucz się czytać i pisać, żeby w końcu móc postawić przed sobą szyld i przez to zwrócić na siebie uwagę. Naucz się grać na gitarze, żeby zaimponować ludziom. Kup sobie psa, żeby wzbudzić litość. Załatw sobie wózek do zbierania puszek. Zostań kieszonkowcem i okradaj ludzi z zegarków, portfeli i biżuterii.
mam prośbę wpłacajcie jakąs kasę do naszej bandy bo można dużo rzeczy kupić np: magazyn broni siedzibe bandy itp troche to kosztuje dlatego wpłacajcie tyle ile sie da
jeszcze nie mogę nie wiem czemu. może bo gram dopiero od dziś! jak zwiększyć swój portfel? bo mam 213 puszek po Fancie i chce sprzedać ale za dużo kasy mam (i teraz puszki przepadły) a i jestem już w bandzie. 20 zł wpłaciłem
Ostatnio zmieniony przez matihiphop Wto Cze 02, 2009 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 14:14
Pozwoliłem sobie sporządzic taką listę.
Proszę B@rta_LP bądź któregoś z adminów aby umieścił ten spis z wszystkimi linkami tych ktorzy je tutaj podawali w 1 poście bądź osobnym temacie a ten usunęli.
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 19:48
Ja tam sam zawsze atakuje. 4 walki i po równo przegranych jak i wygranych. Szczerze? Nie radzę nikomu walczyc na dużą skale. Nie za bardzo to się opłaca. Owszem jeżeli przeciwnik jest bogaty to troche zyskamy,ale jeżeli ma mało kasy to zbierzemy grosze a może nawet i przegramy duże pieniądze. Np. ja przy ostatniej walce niestety przegralem i stracilem prawie 100 zł. Radzę dowiadywac się o swoich ''ofiarach'' chociaż trochę. P.S. Jak przegrasz walkę tracisz 10 % swojej kasy (wygrywasz 10% kasy przeciwnika) dostajesz kilkadziesiąt pkt + lub -.
Muszę przystopowac troche z walkami bo ulecialo mi przy ostatnim ataku prawie 50 pkt
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum