Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Szczęśliwi czasu nie liczą ...
Wiek: 18 Dołączył: 10 Kwi 2008 Posty: 230 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 08:13
Polecam www.goalunited.pl niestety wczoraj skonczyl sie sezon a nastepny rozpocznie sie za 2 tygodznie
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 08:20
Też gram w Goal United Zacząłem w środę/czwartek Ale mam duże doświadczenie,ponieważ kiedyś grałem w to,ale zapomniałem hasłem i właśnie teraz gram od nowa.Moja drużyna to Legia Radosc.Jak nazywa się twoja drużyna Cris?Może zagramy sparing?
A ja z dniem dzisiejszym (tzn już wczorajszym) po ponad dwóch latach gry w hattricka, oficjalnie, oddałem swoją drużynę kumplowi i skończyłem zabawę w to
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ja gram już jakiś czas w tą grę. Obecnie zajmuję 4. miejsce w VIII.705 lidze. Moja drużyna nazywa się Legniczanka Legnica. Chętnych zapraszam do sparingu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum