Od tej pory wszystkie nasze prace graficzne pokazujemy tutaj. Życzę miłej zabawy
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
sorry ze nie zamieszczam tu grafiki, ale chcialbym aby ktos mi siga zrobil na podpis. najlepiej o tematyce związanej z MU. bylbym bardzo wdzieczny...
Ja też przepraszam. Mam podobną prośbę. Też na siga ale związnego z Juve. Najlepiej Nedved albo Del Piero. Jak by znalazł się ktoś uprzejmy to przosze pisać na gg 7837057. Od 10 wyjeżdżam na tydzień z hakiem wieć od razu mówie ż emoże mnie nie być. Dzięki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum