Wysłany: Sob Lip 18, 2009 22:36 Top, logo, banner.
Wakacje, więc dużo wolnego czasu. Lubię się bawić Photoshopem, toteż robię sobie różne karty itp. Bardzo wciągnęło mnie robienie topów (i teł) do Fotopic'ów.
Jeśli ktoś chciałby, abym wykonał jemu logo, może napisać w tym temacie. Najlepiej, jakby każdy chętny podawał od razu szczegółowe informację co do kolorów i treści. Szczegóły ( jestem otwarty na propozycję co do "premii") dogadamy na PW/GG.
Moje "dzieła":
1.
2.
3.
Ostatnio zmieniony przez Bartek Wto Lip 21, 2009 22:29, w całości zmieniany 3 razy
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Nie Lip 19, 2009 18:29
Ja także o ile mogę poprosiłbym o logo.Wymiary mogą byc takie jak twoich poprzednich ''dzieł''. Tematyka:Lechia Gdańsk.Kolorystyka:biało-zielona.Po bokach mozesz kilka moich grafow dac oraz dopisek Nowik_Gda gallery bądź adres mojej galerii.
Z góry dzięki!
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Ostatnio zmieniony przez Nowik Nie Lip 19, 2009 18:47, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum