Wchodzisz w drużyna, transfery wybierasz sobie piłkarza którego chcesz kupić i klikasz `stawka` i wybierasz kwotę i wtedy odbywa się licytacja. A więcej info. znajdziesz na forum goalunited tam jest dobry poradnik.
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 15:56
A dobrze.Awansowałem do 2 fazy Pucharu GU Pierwszą kolejke zremisowałem 3:3 pomimo,że wystawieł swój najsłabszy skład,bo myślałem że sezon się zacznie za tydzień(czyli jutro)
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 13:25
Dwie kolejki do końca ligi.Aktualnie pierwsze miejsce w 6 lidze ,12 zwycięstw,4 remisy,0 porażek.Jeszcze w tych ostatnich dwóch meczach zdobyć min. 2 pkt,a potem ostra walka w play-offach o 5 ligę.Jeszcze nigdy nie byłem jej tak blisko!A wam jak idzie?Może ktoś chętny na sparing mocno rezerwowym składem?Najbliższy termin mam zajęty,w razie czego początek września by mi pasował.
Gram w to mniej niż miesiąc i myślę że jest to fajna gierka. Moja drużyna nazywa się Olimpia Nockowa i jak na razie jestem w 9 lidze na 4 miejscu - ten gość co był wcześniej przede mną grał strasznie słabo i dlatego taka pozycja
Mój zespół to Stoczniowiec Gdynia gram już 4 sezon. Zaczynałam w 8 lidze, awansowałam do 7 potem do 6, w 6 lidze przez większość czasu nie zajmowałam się drużyną i spadałam do 7 ligi, teraz jestem na 2 miejscu i pewny mam awans do 6 ligi.
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 09:46
Ja dopiero założyłem team nazywa się KS Lwy Gdańskie w 9 lidze dywizji 960 cos takiego.Nie zrobilem zadnych transferow ani nic. Narazie czekam do 1 kolejki aby zobaczyc na czym to wszystko polega i w ogóle.Zmienilem sklad,formacje,rozboduwowuje stadion,personel zatrudnilem i inwestuje w juniorow.
No cóż zobaczymy co dalej. Narazie jestem rpzedostatni w tabeli bo jakis ziomek przedemną gral i wszystkie mecze przegral
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum