Na forum pojawiła się reklama popularnej ostatnimi czasy, przynajmniej u mnie w okolicy, strony football team. Gracie? Macie swoje drużyny? Zapraszam do dyskusji na temat tej internetowej gry.
PS: Jeżeli szukacie klubu i macie odp. umiejętności (+1000) to zapraszam do FC Klocki
Profil: Autografy i odznaki
Kolekcjoner od: grafy od 2009
Wysłany: Wto Lut 16, 2010 21:18
Buba napisał/a:
Czy stworzenie klubu jest tutaj dosc oplacalne? czy na początku się zbytnio nie oplaca?
mój kolega kiedyś (koło grudnia/stycznia) założył klub w którym teraz gramy i z tego co widze to mu się to opłaca, np. ostatnio sprzedał zawodnika za 2PP w dodatku nie ma to jak być szefem, bo wszystko Ty kupujesz, ustalasz pensje, sklady itp
miki_barca napisał/a:
Może forumowy klub założymy ?
można spróbować
jednak wątpie czy to wypali.
narazie mam dobry klub, kumpla z klasy, gramy w 2B(GER), mamy peirwsze miejsce i mozliwe ze awansujemy, aczkolwiek jeśli forumowy klub byłby w jakiejś dobrej lidze i kasa ciekawa za mecze by była to chętni by bylo
to jest też przecież dobra reklama dla forum. widzialem kilka takich klubów, stron internetowych
tylko jak coś to s1
herdek napisał/a:
Na mnie nie liczcie i watpie, ze uzbieracie +/- 15 osób.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum