A mi się ta Fifa wyjątkowo podoba. Kapitalna grafika, realistyczne zachowania, łatwość strzelania bramek w 100% sytuacjach (realizm boiskowy), żywa widownia... Naprawde jestem zaskoczony i chyba skuszę się na kupno pełnej wersji. [/stream]
Ja napewno sibie kupie orginał Fify 09 iż to jest jedyna seria gier, które mam prawie wszystkie orginalne , mam nadzieję, że FIFA 09 będzie jedna z najlepszych FIF jakie kiedykolwiek wydali pozdrwawiam
Hihi, a ja mam za słaby komputer na nowy produkt EA
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Fifa i tak nie ma się co równać z PES'em. Ja w tej nowej fifie nie widzę realizmu w ogóle. Piłkarze nie robię płynnych ruchów tylko takie nagłe zwroty to jest strzasznie denerwujące bo nie można mieć w ogóle kontroli.
Gdy pierwszy raz włączałem FIFE miałem nadzieję na dobry, polski komentarz. Ale niestety spotkało mnie rozczarowanie. Komentują Szpaq i Szaranowicz. To co mówią często nie trzyma się kupy. Hasła typu "z takiej pozycji to nawet ja bym strzelił" już w ogóle powalają na kolana. Jeśli chcieli wiernie odtworzyć pracę pana Szpakowskiego to im się udało. Chociaż pewnie pan Włodzimierz i pan Dariusz tekstów nie wybierali, to i tak wolałbym sto razy bardzie duet np. Borek - Kołtoń.
No i chyba będę musiał zmienić komentarz na angielski...
Ja na komentarz nie narzekam. Bardzo zabawne są teksty "Tym strzałem postraszył kibiców na trybunach" "Można powiedzieć, że strzelał Panu Bogu w okno" "i pytanie. Czy starczy sił?" .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum