Grałem chwilę, bo mi się myszka kompletnie wyładowała na "Asalcie". Muszę powiedzieć, że na tym serwerze jest dużo dzieci, dlatego Małpek może się chwalić fragami na lewo i prawo.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Ja tam pograłem trzy mapy ze względu na mojego kumpla, który przyszedł, grałem sobie tak o, na 4fun, więc staty słabiutkie, z forumowych graczy odnotowałem Pycia, Czarka oraz gwiazdę wieczoru R@!
Ja myślę że najlepsze są serwery Steam, ja sam gram z lepszymi ode mnie, i powiem szczerze nie króluję, głównie jestem gdzieś w środku, ale od nich mogę się czegoś nauczyć. A jak R@ da mi serwer to wyskakują mi jakieś błędy, mam lagi, i jak do niego strzelałem to mi znikał.
Dziś trochę grałem z Pulpetem, potem z r@ .To jest typ
Pisze do mnie czy gram, odpowiadam że ok, potem wchodzę na server a jego nie ma, mówię mu żeby wchodził bo ja już jestem a on mi na to że nie chce mu się grać, po czym za 5 minut wchodzi i znów pisze do mnie żebym wszedł .Tak więc wszedłem na jedną mapę:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum