Poprzedni temat «» Następny temat
Od kogo i co
Autor Wiadomość
Menson

Wysłany: Pon Lut 12, 2007 20:55   

Firma autobusowa: Notatnik, wiele kart z autobusami, model do składania

Zawody narciarskie: Kartki z wynikami pełnymi, smycz, długopis składany, mapka z trasą biegu, program zawodów

kozak

Wysłany: Wto Lut 13, 2007 10:41   

Jestem w szoku :shock:

Od pewnego miasta zagranicznego:

list (po polsku!!)

wieelkie rokładane zdjęcie

wykaz hoteli itp.bardzo dokładna mapa jako ksiązka

2 ulotki

kultura

historia( po polsku!!)

:shock: no nieźle

juvelove 

Profil: Gadżety Paczki
Kolekcjoner od: 2005- 07
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 11:29   

ja wczoraj

flensburg handewitt wszystkich autografy w tym M Lijewskiego

Crystal palace karte z zawodnikami plakat list

Dawid.Ch

Wysłany: Wto Lut 13, 2007 12:33   

Ja dziś dostałem 5 przesyłek. 1 od Federacji Irlandii w Piłce Nożnej dostałem 2 razy <lol2> breloczek w kształcie koszulki zresztą bardzo fajny i list z podziękowaniami.Od Europejskiej Federacji Piłki Ręcznej 2 duże naklejki z logiem federacji 1 mała i odznake.Od Minnesota Wild karte z Mannym Fernandezem i jego nadrukowanym grafem.Od Chievo Verona 4 karty z piłkarzami tylko szkoda że bez grafów a oto tacy piłkaze są na tych kartach: Kamil Kosowski,Andrea Zanchetta,Denis Godeas,Mattia Marchesetti.

juvelove 

Profil: Gadżety Paczki
Kolekcjoner od: 2005- 07
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 12:33   

dzis

europehand ball i sevila propozec i odznaka list po hiszpańsku

gelu 

Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 12:54   

dzisiaj:

>federacja: długopis, wyrąbista odznaka

>FFT: dwa plakaty, naklejka, ołówek

forzajuve1810

Wysłany: Wto Lut 13, 2007 14:06   

Dzisiaj znowu 4, chyba że jest coś jeszcze u Babci.

- federacja - 2 takie same proporczyki dość duże (takie same) z fajnymi frędzelkami, i 2 takie same odznaki, (po mailu)

- FAI - drugi raz - breloczek w kształcie koszulki z logiem w środku i list,

- Kanadyjska Federacja Curlingowa - wysłałem list jakieś 2-3 tygodni temu, może trochę wcześniej - karta zawodnika z oryginalnym grafem, dość gruba książka/książeczka,

- klub - dość długa prostokątna naklejka, 9 kart zawodników utworzone w jeden bloczek 3x3 (z jednej i drugiej strony jest inny zawodnik), fota A4 składu z nadrukowanymi autografami na sezon 2006, karta wielkości 2 razy A4 na sezon 2007 ze składem i nadrukowanymi autografami.

Czyli dzisiaj 4, pójdę jeszcze do Babci sprawdzić czy coś jest, wczoraj 4 czyli łącznie w tym tygodniu 8 i może jeszcze coś u Babci :) Razem 132 + to co jest ewentualnie u Babci.

andrew

Wysłany: Wto Lut 13, 2007 14:26   

3 paczki:

miasto- pełno broszurek, 2 książki, płyta i piłka do piłki ręcznej :D :D

Klub footbolu amerykańskiego - zdjęcie drużyny, naklejki

klub koszykówki( chyba australijski) 3 naklejki i zdjęcia 2 zawodników

micho1992

Wysłany: Wto Lut 13, 2007 15:28   

Ja znowu dostałem od Start(odznaka,fotka drużyny i małe 3 karty z zawodnikami.

Matti 

Profil: autografy piłkarzy polskiej ligi
Kolekcjoner od: kwiecień 2004
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 15:56   

Mourinho napisał/a:
Dzis moj najlepszy dzien....razem 12 przesylek....9 przyszly dzis a 3 sie nie miescily w piatek w skrzynke i zostawili na poczcie i dzis sobie odebralem....no to tak

1.World Curling Federation:odznaka

2.Pewna Federacja(paczka wazyla z 2 kilo):ksiazka 230 stron, druga ksiazka 150 stron, trzecia ksiazka(mala) 200 stron, 4 ksiazka(mala) 50 stron, fajna smycz,2 odznaki,2 odznaki (spinki),list z podziekowaniami.

3.Pewna Federacja(to jest juz od nich 2 paczka a wyslalem 1 maila ....ale sa w niej calkiem inne pamiatki...przyszlo to w takiej kopercie ze nie wiedzialem nawet ze wogole taka duza istnieje:wielki plakat,wielka kasiazka 52 strony, druga wielka ksiazka 20 stron, trzecia ksiazka troche mniejsza 40 stron, 4 ksiazka mala 35 stron, 5 ksiazka mala 35 stron,list z podziekowaniami

4.Miedzynarodowa Federacja Sportow Strzeleckich(ISSF):odznaka,3naklejki,4 tarcze do strzelania(papierowe),wydrukowany mail co do nich wyslalem i na nim podziekowania pisane recznie.

5.Sevilla:proporczyk,odznaka,list z podziekowaniami

6.Mostostal Azoty Kedzierzyn Kozle:taki fajny kalendarz,kartka calej druzyny

7.Bangor City:ksiazka,duze foto calej druzyny

8.New York Yankes:schedule,6 duzych naklejek, fajny duzy brelok,magnez

9.Handball World Champions Germany 2007:bardzo duza i gruba ksiazka 110 stron(paczka nadeszla w stanie uszkodzonym-rozerwana :? ) jak ktos cos od nich dostal to niech napisze czy dostal jeszcze cos oprocz ksiazki....bo mi sie wydaje ze kiedys ktos od nich dostal ksiazke i odznake...

10.Miasto:rozkladana ksiazeczka(w niej rowniez mapa),ksiazka 80 strron(fajny format), druga ksiazka 40 stron.

11.Miasto:wielka skiazka 40 stron,duza rozkladana mapa a z drugiej strony miejsca do ktorych warto zawitac,druga wielka rozkladana mapa a z drugiej strony zabytki,2 dlugie naklejki,list z podziekowaniami

12.Miasto(kto wie jaki nie pisac na forum):wielka ksiazka 20 stron, 2 ksiazka bardzo fajna duzo fajnych obrazkow z zabytkami 30 stron,2 duze pocztowki,2 srednie pocztowki,12 naklejek kwadratowych,1 naklejka taka fajna okragla,smycz,serduszko do powieszenia na plecak-odblask,odznaka,dlugopis,fajny otwieracz do piwa,list z podziekowaniami pisany recznie tym dlugopisem co mi wyslali,to cos co sie do koszykow wklada :-D

Zaczalem zbierac 13 stycznia wiec juz prawie miesiac:razem 36 przesylek :-D

Dodane po 9 minutach:

Matti napisał/a:
Klub piłkarski-3 grafy o ktore prosilem

Klub pilkarski-odznaka

klub pilkarski-program meczowy

pisze jak inni ot co :cool:

Tylko inni ukrywaja nazwe klubow lub miast jak dostana cos bardzo fajnego a nie tak jak ty np. program meczowy....jak kazdy by ukrywal nazwe klubow lub miast od ktorych dostal nawet najmniejsza rzecz to to forum by sensu nie mialo.... :-D 8)

Nie koniecznie. To forum nie jest tylko po to, żeby ludzie pisali co dostali, a inni wysyłali do nich maile, bo napewno cośdostaną. Jest jeszcze wiele innych ciekawych działów i tematów. A po za tym jeśli ktoś nie chce podawać od kogo dostał list to go zostawcie w spokoju! Jego wola. Powinniście mu dziękować, że będzie chciał wymienić się za informacje na PW. /Michael900

Wiem wiem ze jest jeszcze wiele ciekawych dzialow ale ten jest najbardziej popularny :-D ale jak ktos dostanie program meczowy to nie jest to na tyle cenna rzecz zeby nie napisac od kogo go dostal.....rozumiem jak by mu Barca czy Real :-D :-D :-D wyslal ten program ....niech juz nie przesadza 8) 8) :-)

Przesadzasz to tutaj ty. Cieszyć się trzeba ze wszystkiego, nawet z tego, że klub o tobie pamiętał i wysłał ci choćby list z podziękowaniami. Osoba, która niechce powiedzieć od kogo coś dostała po prostu szanuje ten klub i specjalnie nie podaje od kogo dostała, żeby potem ten klub nie został zasypany 1000 maili.

Skoro dostal 3 przesylki a nie napisal nawet jednej od kogo dostal to po co pisze to na forum??? rozumiem jakby napisal chociaz jedna przesylke od kogo dostal ....ale w takim przypadku ten post byl niepotrzebny :? 8)

Lepiej mnie nie denerwuj.Niepotrzebny to jesteś ty na tym forum, a pozatym to ja do tej pory pisałem cały czas nazwy ale nie będe pisał, żebys tam wysyłał meile i listy.Ponadto nie umiesz dotrzymywac slowa mówisz ze dasz pewne info za takie i takie infromacje ja ci je daje a ty nic :/ .

ps.podniecaja cie te ksiazki od miast,ktorych i tak nei przeczytasz bo nie znasz jezyka w ktorym sa napisane.Fakt mozna poogldac obrazki nie :cool:

ps_2:to do Bangoru City to nie ksiazka a program meczowy wielki kolekcjonerze i znawco

ps_3:a z ukrywaniem nazw wzialem przyklad z ciebie, a ty rzeczywiscie ukrywasz tylko nazwy miast itp. od ktorych dostajesz super rzeczy ksiakzi wymiataja.

ps_4:co do rzeczy ktore dostalem wczoraj to sa wiecej warte niz wsystkie 36 przesylek z twojej kolekcji razme wzietych

ps_5:pouczac to se mozesz swojego malego

ps_6:zeby bylo na temat dzis kilkanascie biletow widzewa z tego sezonu od wujka

ps_7:ukrywam moze to jest dla mnie cenne ja nie pisze do wszystkich dyscyplin miast firma autobusowych itp.

tylo i wylacznie do klubow pilkarskich wiec dla mnei to cenne rzeczy

Bartus

Wysłany: Wto Lut 13, 2007 16:11   

Dzisiaj 3 skromne paczuszki:

Los Angeles Kings - 2x pocket schedule, kartka z podziękowaniem, magnetic schedule

Badminton England - odznaka, kartka z podziękowaniem

Atlanta Hawks - naklejka, 2x pocket schedule

Zdjęcia za ok. godzine w albumie.

tkrass 

Wysłany: Wto Lut 13, 2007 16:22   

ja dzis od pewnej federacji bardzo fajna paczka...

- książka o mundialu 2006 ponad 160 stron o wartości mniej wiecej 25 zł

- karta zawodnika (ktory co prawda juz nie gra ale co tam)

- 4 duze zdjecia kadry (nieaktualne ale co tam)

- mały przewodnik po mundialu 2006

- odznaka

- proporczyk

it was always burning since the world's been turning

we didn't start the fire

but when we are gone will it still burn on and on and on?

hubert90

Wysłany: Wto Lut 13, 2007 16:43   

dzisiaj od

1) Martin St.Louis - najlepszy hokeista w NHL ( w sezonie przed lokautem - chyba 2004 :) )

2) Rosyjska Federacja Hokeja na lodzie - autografy Sergey Federov, Valery Kamensky, Sergey Gontcharov, Pavel Dastyuk i Alexander Ovechkin, dodatkowo odznaka, i historia po rosyjsku i angielsku

P.S. Ludzie dlaczego się burzycie, że dużo osób zataja od kogo co dostał???

Każdy ma prawo zachować te informacje dla siebie i nie musi ich publikować.

Poza tym, sami wysyłajcie do jakiśch klubów, federacji itd. a nie tylko patrzycie kto od kogo dostaje i tam wysyłacie, a sami nic nie szukacie!!

gigant 

Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 17:55   

Dzisiaj 12 paczek:

-miasto- 4 naklejki

-miasto- 2 długopisy, odznaka, podziękowanie

-Tampa Bay Lightning- 4 karty zawodników, naklejka

-miasto- 2 książki, mapa, 2 broszurki

-miasto- książka, podziękowanie

-FC Sevilla- odznaka, proporczyk

-miasto- 2 długopisy, 16 naklejek, podziękowanie

-miasto- podziękowanie, 3 broszurki

-piłkarz- zdjęcie z dedykacją

-miasto- 2 książki, pocztówka

-miasto- książka, 2 książeczki, 7 broszurek

-miasto- 3 pocztówki, 2 naklejki, magnez na lodówkę, książka

Łącznie 117 paczek, 29 w tygodniu.

patrix

Wysłany: Wto Lut 13, 2007 18:24   

Nie było mnie przez 2 tygodnie w Łodzi , a w tym czasie dostałem kilka paczek

1.Miasto-Długopis i sporo broszurek

2.Apollon- 2 zdjęcia polaków i bilet

3.Klub piłkarski z Polski- 10 biletów i 2 terminarzyki

4.NOC Belgi-3 odznaki

5.Van der Varrt-zdjęcie x2

6.Start-zdjęcie zespołu , program meczowy i nalepki

7.Boston Red Sox-zdjęcie 2 zawodników , terminarzyk i ziemia z boiska

8.Klub piłkarski-zdjęcie zespołu , zajefajna gazetka klubowa , informator klubowy i bilet z Pucharu UEFA z tego sezonu

Odpowiedz do tematu