Ja dziś dostałem 5 przesyłek. 1 od Federacji Irlandii w Piłce Nożnej dostałem 2 razy <lol2> breloczek w kształcie koszulki zresztą bardzo fajny i list z podziękowaniami.Od Europejskiej Federacji Piłki Ręcznej 2 duże naklejki z logiem federacji 1 mała i odznake.Od Minnesota Wild karte z Mannym Fernandezem i jego nadrukowanym grafem.Od Chievo Verona 4 karty z piłkarzami tylko szkoda że bez grafów a oto tacy piłkaze są na tych kartach: Kamil Kosowski,Andrea Zanchetta,Denis Godeas,Mattia Marchesetti.
Dzisiaj znowu 4, chyba że jest coś jeszcze u Babci.
- federacja - 2 takie same proporczyki dość duże (takie same) z fajnymi frędzelkami, i 2 takie same odznaki, (po mailu)
- FAI - drugi raz - breloczek w kształcie koszulki z logiem w środku i list,
- Kanadyjska Federacja Curlingowa - wysłałem list jakieś 2-3 tygodni temu, może trochę wcześniej - karta zawodnika z oryginalnym grafem, dość gruba książka/książeczka,
- klub - dość długa prostokątna naklejka, 9 kart zawodników utworzone w jeden bloczek 3x3 (z jednej i drugiej strony jest inny zawodnik), fota A4 składu z nadrukowanymi autografami na sezon 2006, karta wielkości 2 razy A4 na sezon 2007 ze składem i nadrukowanymi autografami.
Czyli dzisiaj 4, pójdę jeszcze do Babci sprawdzić czy coś jest, wczoraj 4 czyli łącznie w tym tygodniu 8 i może jeszcze coś u Babci Razem 132 + to co jest ewentualnie u Babci.
Profil: autografy piłkarzy polskiej ligi
Kolekcjoner od: kwiecień 2004
Wiek: 19 Dołączył: 28 Sty 2007 Posty: 254 Skąd: Pabianice
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 15:56
Mourinho napisał/a:
Dzis moj najlepszy dzien....razem 12 przesylek....9 przyszly dzis a 3 sie nie miescily w piatek w skrzynke i zostawili na poczcie i dzis sobie odebralem....no to tak
1.World Curling Federation:odznaka
2.Pewna Federacja(paczka wazyla z 2 kilo):ksiazka 230 stron, druga ksiazka 150 stron, trzecia ksiazka(mala) 200 stron, 4 ksiazka(mala) 50 stron, fajna smycz,2 odznaki,2 odznaki (spinki),list z podziekowaniami.
3.Pewna Federacja(to jest juz od nich 2 paczka a wyslalem 1 maila ....ale sa w niej calkiem inne pamiatki...przyszlo to w takiej kopercie ze nie wiedzialem nawet ze wogole taka duza istnieje:wielki plakat,wielka kasiazka 52 strony, druga wielka ksiazka 20 stron, trzecia ksiazka troche mniejsza 40 stron, 4 ksiazka mala 35 stron, 5 ksiazka mala 35 stron,list z podziekowaniami
4.Miedzynarodowa Federacja Sportow Strzeleckich(ISSF):odznaka,3naklejki,4 tarcze do strzelania(papierowe),wydrukowany mail co do nich wyslalem i na nim podziekowania pisane recznie.
5.Sevilla:proporczyk,odznaka,list z podziekowaniami
8.New York Yankes:schedule,6 duzych naklejek, fajny duzy brelok,magnez
9.Handball World Champions Germany 2007:bardzo duza i gruba ksiazka 110 stron(paczka nadeszla w stanie uszkodzonym-rozerwana ) jak ktos cos od nich dostal to niech napisze czy dostal jeszcze cos oprocz ksiazki....bo mi sie wydaje ze kiedys ktos od nich dostal ksiazke i odznake...
10.Miasto:rozkladana ksiazeczka(w niej rowniez mapa),ksiazka 80 strron(fajny format), druga ksiazka 40 stron.
11.Miasto:wielka skiazka 40 stron,duza rozkladana mapa a z drugiej strony miejsca do ktorych warto zawitac,druga wielka rozkladana mapa a z drugiej strony zabytki,2 dlugie naklejki,list z podziekowaniami
12.Miasto(kto wie jaki nie pisac na forum):wielka ksiazka 20 stron, 2 ksiazka bardzo fajna duzo fajnych obrazkow z zabytkami 30 stron,2 duze pocztowki,2 srednie pocztowki,12 naklejek kwadratowych,1 naklejka taka fajna okragla,smycz,serduszko do powieszenia na plecak-odblask,odznaka,dlugopis,fajny otwieracz do piwa,list z podziekowaniami pisany recznie tym dlugopisem co mi wyslali,to cos co sie do koszykow wklada :-D
Zaczalem zbierac 13 stycznia wiec juz prawie miesiac:razem 36 przesylek :-D
Dodane po 9 minutach:
Matti napisał/a:
Klub piłkarski-3 grafy o ktore prosilem
Klub pilkarski-odznaka
klub pilkarski-program meczowy
pisze jak inni ot co :cool:
Tylko inni ukrywaja nazwe klubow lub miast jak dostana cos bardzo fajnego a nie tak jak ty np. program meczowy....jak kazdy by ukrywal nazwe klubow lub miast od ktorych dostal nawet najmniejsza rzecz to to forum by sensu nie mialo.... :-D
Nie koniecznie. To forum nie jest tylko po to, żeby ludzie pisali co dostali, a inni wysyłali do nich maile, bo napewno cośdostaną. Jest jeszcze wiele innych ciekawych działów i tematów. A po za tym jeśli ktoś nie chce podawać od kogo dostał list to go zostawcie w spokoju! Jego wola. Powinniście mu dziękować, że będzie chciał wymienić się za informacje na PW. /Michael900
Wiem wiem ze jest jeszcze wiele ciekawych dzialow ale ten jest najbardziej popularny :-D ale jak ktos dostanie program meczowy to nie jest to na tyle cenna rzecz zeby nie napisac od kogo go dostal.....rozumiem jak by mu Barca czy Real :-D :-D :-D wyslal ten program ....niech juz nie przesadza :-)
Przesadzasz to tutaj ty. Cieszyć się trzeba ze wszystkiego, nawet z tego, że klub o tobie pamiętał i wysłał ci choćby list z podziękowaniami. Osoba, która niechce powiedzieć od kogo coś dostała po prostu szanuje ten klub i specjalnie nie podaje od kogo dostała, żeby potem ten klub nie został zasypany 1000 maili.
Skoro dostal 3 przesylki a nie napisal nawet jednej od kogo dostal to po co pisze to na forum??? rozumiem jakby napisal chociaz jedna przesylke od kogo dostal ....ale w takim przypadku ten post byl niepotrzebny
Lepiej mnie nie denerwuj.Niepotrzebny to jesteś ty na tym forum, a pozatym to ja do tej pory pisałem cały czas nazwy ale nie będe pisał, żebys tam wysyłał meile i listy.Ponadto nie umiesz dotrzymywac slowa mówisz ze dasz pewne info za takie i takie infromacje ja ci je daje a ty nic :/ .
ps.podniecaja cie te ksiazki od miast,ktorych i tak nei przeczytasz bo nie znasz jezyka w ktorym sa napisane.Fakt mozna poogldac obrazki nie :cool:
ps_2:to do Bangoru City to nie ksiazka a program meczowy wielki kolekcjonerze i znawco
ps_3:a z ukrywaniem nazw wzialem przyklad z ciebie, a ty rzeczywiscie ukrywasz tylko nazwy miast itp. od ktorych dostajesz super rzeczy ksiakzi wymiataja.
ps_4:co do rzeczy ktore dostalem wczoraj to sa wiecej warte niz wsystkie 36 przesylek z twojej kolekcji razme wzietych
ps_5:pouczac to se mozesz swojego malego
ps_6:zeby bylo na temat dzis kilkanascie biletow widzewa z tego sezonu od wujka
ps_7:ukrywam moze to jest dla mnie cenne ja nie pisze do wszystkich dyscyplin miast firma autobusowych itp.
tylo i wylacznie do klubow pilkarskich wiec dla mnei to cenne rzeczy
1) Martin St.Louis - najlepszy hokeista w NHL ( w sezonie przed lokautem - chyba 2004 )
2) Rosyjska Federacja Hokeja na lodzie - autografy Sergey Federov, Valery Kamensky, Sergey Gontcharov, Pavel Dastyuk i Alexander Ovechkin, dodatkowo odznaka, i historia po rosyjsku i angielsku
P.S. Ludzie dlaczego się burzycie, że dużo osób zataja od kogo co dostał???
Każdy ma prawo zachować te informacje dla siebie i nie musi ich publikować.
Poza tym, sami wysyłajcie do jakiśch klubów, federacji itd. a nie tylko patrzycie kto od kogo dostaje i tam wysyłacie, a sami nic nie szukacie!!
_________________ W sprawie adresów NIE PISAĆ!! bo i tak nie oddam
gigant
Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 17:55
Dzisiaj 12 paczek:
-miasto- 4 naklejki
-miasto- 2 długopisy, odznaka, podziękowanie
-Tampa Bay Lightning- 4 karty zawodników, naklejka
-miasto- 2 książki, mapa, 2 broszurki
-miasto- książka, podziękowanie
-FC Sevilla- odznaka, proporczyk
-miasto- 2 długopisy, 16 naklejek, podziękowanie
-miasto- podziękowanie, 3 broszurki
-piłkarz- zdjęcie z dedykacją
-miasto- 2 książki, pocztówka
-miasto- książka, 2 książeczki, 7 broszurek
-miasto- 3 pocztówki, 2 naklejki, magnez na lodówkę, książka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum