Dziś paczka od niemieckiej federacji w piłce ręcznej . Dostałem plakat , terminarz , 2 reklamy i 2 nalepki wszystko to na mistrzostwa świata w niemczech w 2007 roku
Ja dzisiaj dostałem 5 paczek: od Federacji Niemiec taka wizytówka i w środku podziękowania,Karte całej drużyny a styłu nadrukowane autografy całego zespołu,karte Fabiana Ernsta , Timo Hildebranda , Miroslava klose i Pera Mertesackera.Od IK Start 2 małe karty piłkarzy i duże zdjęcie całej drużyny a styłu nadrukowane autografy.Od LFP odznake , breloczek i długopis.Od Jerzego Engela Pocztówkę a z tyłu autograf z dedykacją.Od Reprezentacji Szkocji karte z całym zespołem i życzeniami.
Ja w piśtek dostałem paczke od ST Kilda : magazyn(misięcznik) o nich (78str)
A dzisiaj od Rep Niemieckiej w piłce nożnej : kartę/wizytowkę, fotke wszystkich zawodników i 4 kart pojedyncze Lahm,Kehl, Klose, Podolski
oraz 2 paczki od Szwedów , ostatniego maila do nich wysylalem 2 miesiące temu a tu 2 paki widać pomylili się w obu karta z całą drużyną męską i żeńską (łącznie od Szwedów mam już 4 paczki)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum