Na wstępie chciałbym się przywitać, w końcu jestem tu nowy Dzisiaj dostałem przesyłki od:
1. reprezentacja Czech: 27 karz z zawodnikami i kadrą
2. USA Rugby: ręcznie pisany list, super breloczek z logiem, odznakę, 2 naklejki
3. European Athletics: naklejka, odznaka
4. NOC Lichtensztajnu: list, odznaka, broszurka
5. T-Mobile:7 kart z oryginalnymi autografami, odznaka, wielka różowa nadmuchiwana rura, naklejka, list
6. FIBA: aktualny numer gazety ASSIST 23, 2 odznaki (wg. katalogu o wartości 46zł obie!, ale nie jestem pewien w 100% czy to te same co w katalogu, choć wyglądają identycznie)
7. Detroit Red Wings: list, wielkie zdjęcie całej drużyny (papier Fujifilm, nie drukowanie), 5 super naklejek, 8 świetnych kart, plan meczowy pomiędzy Detroit, a Dallas Stars
-FC Schalke 04: karty z orginalnymi grafami Frank Rost, Halil Altintop, Kevin Kuranyi
-Jastrzębski Węgiel:rozkładana karta z przodu świąteczna z tyłu logo klubu a w środku spoko życzenia świąteczne i pod nimi zdjęcie całego zespołu i orginalne autografy wszystkich zawodników
(to moja 49 paczuszka i mam nadzieję że jeszcze w tym roku będę świętował jubileusz 50 paczki:wink::wink::wink::wink:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum