Więc tak ja dzisiaj dostałem paczke od maccabi Haifa po meilu czekałem około 2 tygodni a w niej było: odznaka,4 zdjęcia Piłkarzy,Karta z podziękowaniami,i taka zajebista książka o historii klubu a i jescze reklamówka klubowa.Aż mi szczęka opadła jak zobaczyłem że takie fajne rzeczy można dostac po meilu a i jescze federacja Hong Kongu na meila przysłała mi cennik pamiątek.
Ja dzisiaj 4 paczuszki, może nie jakieś "obfite", ale jak cieszą:
-2 identyczne (widac przez przypadek) od Boltonu a w nich list z podziękowaniem i duża kartka ze zdjęciami wszystkich piłkarzy i ich autografami(nadruki)
-paczka od Tottenham'u a w niej tylko ozdobna karta z podziękowaniem
-i ostatnia ale najlepsza paczka od Maccabi Haifa: karta z podziękowaniem, 3 karty zawodników i przypinka
Ja dzisiaj od Chicago White Sox: list z podziękowaniem, cennik pamiątek , kalendarzyk, mini plakat i karte do wypełnienia i wysłania do nich o pamiątki a i jeszcze naklejke z logo
Dziś przestłka od federacji Niemiec w piłce nożnej a w niej podziękowanie i zdjęcia : całej drużyny , Klose , Ernst , Schweinsteiger i Jansen . Czekałem tydzień
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum