_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Noż kiedy dostawałem autograf Fischera, a raczej zdobywałem jego adres cieszyłem się ogromnie - mało popularny autograf, uczestnik MŚ 74', wysłać list, czekać na autograf i bardzo ciężki podpis zdobyty i w dodatku kolejny piłkarz z kadry Polska 74'.
Rok później wchodzę sobie na to zajebiste forum, nie mówię akurat teraz o adminach, a o takich użytkownikach jak cytowany Sawik i widzę, że dostaje on podpis od Fischera. Noż krew człowieka zalewa jak widzi, że niegdyś rzadko spotykane adresy domowe trafiają w ręce takich ludzi jak właśnie Sawik.
Kolejny pokłon w stronę tych, co są tak łaskawi i rozdają adresy na lewo i prawo. Jesteście wielcy. Nadal wymieniajcie, a nowi "kolekcjonerzy" niech mają radochę. I tak jak niegdyś podpisów Fischera na fotopicu było 4, tak teraz jest zdrowo ponad 20.
Żeby nie było OT to dzisiaj Waldemar Matysik, jak chcecie jego adres to zapraszam na PW, podaję każdemu i jeszcze gratis dokładam adres do Erica Cantony, sprawdzony!
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum