W sobotę:
Euro 2012 w Mundurze
Mecz III Ligi łódzko-mazowieckiej Warta Sieradz-Mazur Karczew
oraz przed meczem ligowym mecz: Klub 100 Warta Sieradz-Oldboye Widzewa Łódz
PS.Miałbym takie pytanie miałby ktoś listę nazwisk którzy grają w Oldboyach Widzewa??
-20.07.2010 19.45 (czasu Londyńskiego)LIGA!!!
Ryman League Charity Shield
Dartford vs Leatherhead
(na meczach Dartfordu FC mogę zebrać autografy osób kto chce wiem,że to są słabe drużyny ale może kogoś sobie upatrzycie. a na meczu Chelsea wątpię z tym zbieraniem autografów więc nie załatwie)
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 16:13
Letnie sparingi Radomiaka, moze bede na meczach z Unia Skierniewice i Wisla Pulawy.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Ostatnio zmieniony przez lefty Wto Lip 27, 2010 16:45, w całości zmieniany 1 raz
Jakby ktoś chciał to w przyszłym tygodniu mogę zebrać grafy Rody JC Kerkrade (która zagra z moją dzielnicową drużyną ) oraz NEC Nijmegen.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum