Widzę, że nie zrozumieliście idei tego tematu Tutaj piszemy tylko NA JAKICH MECZACH BĘDZIEMY! Uzgadniamy sobie tylko na PW czy w inny sposób komunikacji I prosiłbym o nie pisanie postów w stylu "ja bede na wiekszosci meczy Pogoni" - albo na wszystkich, albo się nie wypowiadaj, bo może niektórzy woleliby konkrety. Od teraz, za nie stosowanie się do reguł grozi ostrzeżenie o wartości 1
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ja bede w ten weekend na meczu JADAR RADOM-JASTRZEBSKI WEGIEL.....jezeli interesuja kogos autografy Plinskiego,Kadziewicza,Szymanskiego.....to pisac!!!!!!! tylko nie mam zadnych fotek Jastrzebskiego....i nie wiem na co zebrac grafy
Ja bede w ten weekend na meczu JADAR RADOM-JASTRZEBSKI WEGIEL.....jezeli interesuja kogos autografy Plinskiego,Kadziewicza,Szymanskiego.....to pisac!!!!!!! tylko nie mam zadnych fotek Jastrzebskiego....i nie wiem na co zebrac grafy
ja jestem zainteresowany....mourinho jeśli to nie byłby problem to bardzo bede wdzięczny jak byś mi chociaż jednego z nich załatwił...pozdros - czekam na odpowiedz (gg:3338967) kurde - nie daloby rady wydrukowac jakies zdjecie??(jesli to nie jest problem), lub moze beda rozdawali...to sie zalapiesz
BTW Najprawdopodobniej pójdę na najbliższy mecz Euroligi Prokom - Panathinakos w środę za tydzień.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Cytat z pogonszczecin.pl - Tego właśnie dnia zaplanowano uroczystą prezentację zespołu w hali przy ul. Twardowskiego (początek otwartej imprezy o godz. 13). W dzień poprzedzający mecz z ŁKS-em odbędzie się również oficjalny trening na głównej płycie stadionu przy ul. Twardowskiego (godz. 15.30). Podczas prezentacji, zostanie podpisana umowa sponsorska między Pogonią, a browarem Bosman.
Cytat z pogonszczecin.pl - Tego właśnie dnia zaplanowano uroczystą prezentację zespołu w hali przy ul. Twardowskiego (początek otwartej imprezy o godz. 13). W dzień poprzedzający mecz z ŁKS-em odbędzie się również oficjalny trening na głównej płycie stadionu przy ul. Twardowskiego (godz. 15.30). Podczas prezentacji, zostanie podpisana umowa sponsorska między Pogonią, a browarem Bosman.
Ktoś che jakies autografy? ;p
Ja też chyba ide na tą prezentacje a autografy tez moge spróbowac załatwic aha i jutro będe napewno szedł na mecz Pogoń - Groclin w Pucharze Ekstraklasy.
Ja w sobote lece na mecz Jadar-Pzu Azs Olsztyn....jak ktos chce autografy Zagumnego ,Grzyba itp. to pisac......moge zalatwic rowniez skarb kibica Jadaru (znajduje sie w nim zdiecie kazdego zawodnika i jego opis i moge przy kazdym zawodniku zebrac autograf...ja juz tak zrobilem )jak cos to pisac ....PozdRRRooo
W srode wybieram sie na mecz Pucharu Polski : RADOMIAK vs. Cracovia.....jezeli interesuja kogos grafy Radomiaka lub Cracovii to szybko pisac bo mecz jest jutro o 15.00
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum