U mnie w mieście w każdy pierwszą sobote miesiąca odbywa sie giełda kolekcjonerska . Spotykają się tam ludzie aby kupić , sprzedać lub wymienić sie pamiątkami sportowymi . Czy u was też są takie giełdy
W tym temacie będziemy pisać co udało się nam zdobyć na takich giełdach
_________________ Jeśli ktoś chce zarobić prawdziwe pieniądze przez internet niech pisze na gg a pomoge w zaczęciu zarabiania
U mnie nie ma gieldy... bo w moim miescie tylko ja chyba zajmuje sie kolekcjonowaniem autografow... ale c tego co wiem to najblizsza gielda to Poznan...lecz tam bardzo zadko jest... No i jeszcze nie uczestniczylem w takowej gieldzie...
Ps. Patrix powiedz za ile mozna kupic np w Lodzi na gieldzie autografy pilkarz? w jakich cenach sie wachaja?
No u mnie też nie ma giełdy...najbliższa to także Poznań,a skąd jesteś Buba? Nigdy nie brałam udziału w takiej giełdzie,ale zobaczymy co będzie w przyszłości:)
No u mnie też nie ma giełdy...najbliższa to także Poznań,a skąd jesteś Buba? Nigdy nie brałam udziału w takiej giełdzie,ale zobaczymy co będzie w przyszłości:)
Międzychód... na trasie między Poznaniem a Gorzowem Wlkp. Jesli sie nie myle to Pobiedziska sa za Poznaniem w strone Gniezna??
Międzychód... na trasie między Poznaniem a Gorzowem Wlkp. Jesli sie nie myle to Pobiedziska sa za Poznaniem w strone Gniezna??
Pozdro
Tak masz rację:) Może w najbliższym miesiącu wybiorę się na giełdę;]
U mnie w KIELCACH jest giełda kolekcjonerska i co miesiąc mam cos nowego do swojej kolekcji,a tam rzeczy nie są drogie bo poprostu niektórzy ludzie nie znają wartości jakie maja niektóre rzeczy,które sprzedają.Ja już mam 7 odznak i dwa proporczyki stamtąd za około 50 złotych(m.in.proporczyk KOrony Kielce z roku w którym powstał ten klub za 5 złotych )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum