A nie wie może ktoś, czy gdzieś w Zabrzu albo Katowicach takowa giełda się odbywa?? Słyszałem że czasem coś jest w Spodku... Jakby ktoś coś o tym wiedział proszę o info
Po co Wam ta informacja? Nie ma tam żadnych pamjontek od mjast, poza tym to jest giełda dla poważnych kolekcjonerów.
EDIT: Pisząc 'poważnych kolekcjonerów' nie chciałem się jakoś wywyższyć, chodzi o to, że po prostu traktuję kolekcjonerstwo poważnie, a nie rozrywkowo, czyli coś w stylu zbierania Pokemonów.
Zastanów się co piszesz! Nie przestrzeganie zasad ortografii nie jest tu mile widzane. Znasz hasło strony ?? "Dyskusja tylko na najwyższym poziomie", ty tego poziomu nie prezentujesz... Następnym razem daje osta./gelu
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 04:54
Matheush napisał/a:
Ja mam co 3 miesiące giełdę w Warszawie (największa w Polsce), i jest fajnie. Następna 10 marca, czyli za miesiąc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum