U mnie nie ma żadnych kolekcjonerskich targów.Kiedyś koło moich bloków rozstawił się pewien gość i miał monety z piłkarzami zdjęcia koperty itp.Wtedy mnie to nie interesowało ale zawsze lubiłem oglądać jego zdjęcia piłkarzy miał ich około 100 sztuk.
Nie, nie ma. Comiesięczne giełdy w MSiT i cotygodniowe w ŁDK-u to pies.
06-03-2010 Poznań Giełda Kolekcjonerska i Militariów
Witamy
Chcieliśmy serdecznie zaprosić na
I-wszą WIELKOPOLSKĄ GIEŁDĘ KOLEKCJONERSKĄ, GIEŁDĘ MILITARIÓW, MONET, ZNACZKÓW i STAROCI
- to impreza handlowo-wystawiennicza dla miłośników militariów, numizmatyków, filatelistów, kolekcjonerów i hobbystów.
Poznańska Giełda to miejsce, gdzie każdy może sprzedać, kupić, zamienić, zobaczyć: militaria, monety, znaczki, kolekcje współczesne, zabytkowe i klasyczne. Części, akcesoria, literaturę, ubiory, modele, pojazdy wojskowe, militaria, starocie i wszystko, co jest związane z techniką wojskową i kolekcjonerstwem.
Giełda tematycznie skierowana jest do wszystkich, bez względu na wiek, tak by każdy znalazł coś ciekawego dla siebie.
ZAPRASZAMY !
Najbliższa giełda odbędzie się
06-03-2010r.
I WIELKOPOLSKA GIEŁDA
KOLEKCJONERSKA, MILITARIÓW, MONET, ZNACZKÓW i STAROCI
Poznań, ul Widna 3 (prostopadła do ul. Winiarskiej !)
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 17:48
A jeśli chodzi o giełdy w Krakowie to najbliższa w marcu, konkretny termin i miejsce nieznane. Jeśli będę coś wiedział napiszę, a jeśli ktoś bardzo chce wiedzieć to może do mnie napisać na gg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum