Autograf Zenik na wygląda na oryginalny, ale ten Lewego to już jest trochę dziwny...
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ok, widocznie trochę zmienił podpis. Sugerowałem się moimi zdobytymi w Dortmundzie.
W takim razie są to oryginały.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 09:38
Nie wiedziałem gdzie to umieścic, ale gdy zbierałem grafy Villarreallu zauwazylem, że np. graf Rossiego zebrany osobiscie przezemnie oraz 3 innych kolekcjonerów znacznie różni się od tych z Villarreallu na kartach. Do tego kolejnym dowodem jest, że w Manchesterze mial bardzo podobny podpis do teg co zbieralem osobiscie. Nie sądze, aby tylko na kartach podpisywal się takim bochomazem.
Śmię snuc wnioski, że grafy Villarrealu to jednak niestety podróbki. Nie wiem jak z innymi grafami, bo np. Senny są teoretycznie podobne. Jak chcecie porownajcie grafy np. z moimi, bo coś mi się wydaje, że czyjeś wnioski już z dawna są prawdziwe co do oryginalnosci grafów Villarreallu wysylanych listownie.
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Ostatnio zmieniony przez Nowik Sob Lip 31, 2010 09:40, w całości zmieniany 1 raz
Zdaje się, że podróbki Villareal wysyła jeśli pośle się list na klub z prośbą o kilka grafów. Jak pisałem osobno do każdego zawodnika to autografy są w porządku, macie przykład Piresa.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Sob Lip 31, 2010 14:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum