No cóż... Mimo że moje autografy raczej wielu punktów nie zwojują, to mam dylemat co zgłosić. Moim zdaniem walka będzie pomiędzy wojtaskiem, a Anią o pierwsze miejsce, dalej konkurencja będzie już bardziej wyrówniana .
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 18:35
Do tej walki może dołączyć jeszcze Dunga i Arshavin .
Ja w tym miesiącu mało autografów dostałem, także nie było za bardzo w czym wybierać. No ale autograf Txikiego Begiristaina może jakiś punkcik zdobędzie .
Świetne autografy w tym miesiącu były i mam przeczucie, że mój Cesc też tutaj zbyt wiele nie zwojuje, podzielając los swojego poprzednika w głosowaniu, czyli Basturka.
Też mi się zdaje, że by nic nie zwojował. A Ani jest łatwiej, już drugi autograf miesiąca pewnie będzie miała... No cóż dziewczyny zawsze mają łatwiej(musiałem na coś zwalić )
Ano, widać, że góruje doświadczenie jak na razie w głosowaniu. Najpierw Ania wygrała, potem Gelu. Ale my też kiedyś wygramy.! Dzisiaj koniec głosowania.
Może mój Fabregas chociaż do dziesiątki wejdzie, a to już by było coś.!
Zgadzam się, że rywalizacja będzie zacięta. Ja już mam swoją trójkę, na którą oddam głosy a jednocześnie liczę, że mój kandydat także znajdzie uznanie u niektórych z Was.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum