Pierwszą paczke dostałem od fed. Szweckiej w piłce nożnej a w niej duża karta z całym zespołem. Początek może nie najlepszy, ale przynajmniej mnie umotywował do dalszej "zabawy"
Ja dostałam jako pierwsze dwie paczki. Obie po e-mailu. Od reprezentacji Niemiec i od Premiership. Nie będę pisać do przysłali, bo już to pisałam w dwóch innych tematach. Po co się powtarzać...
Za takie gadanie koleżanko dostaniesz zaraz ostrzeżenie,ale będę łaskawy bo jesteś tu nowa.Na następny raz pisz co dostałaś /Flinston
Moją pierwszą paczką była przesyłka od Szweckiej Repreezentacji Piłkarskiej. Pamiętak ją dokładnie...
Wyjechałem nad morze (do Krynicy Morskiej, cudownie tam jest polecam!),
a po kilku dniach brat dzwoni, że dostałem przeesyłkę! Nie wierzyłem, że wogóle można coś dostać po mailu... Wydarłem się wtedy na całe pole namiotowe, potem byłem bardzo zadowolony, a pod moją nieobecnośc w domu dostałem jeszcze od D.C United, Czechów i Szkotów.
Potem pisanie maili pochłoneło mnie na całego, i tak zostało mi do dzisiaj.
Może mi kiedyś przejdzie Może za rok, może za dwa...
Znacznie rzadziej wysyłam listy,a szkoda bo po liście dostaje się w 95%.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum