Zakładam ten temat ponieważ to będą moje pierwsze wakacje z kolekcjonerstwem .
Czy w Wakacje wysyłacie Listy? Czy wam odpsiują? Ja osobiście jak będę wysył tylko do Byłych piłkarzy.Więc odpisów bedzie mało bo raczej trudno dostac odpis od jakiegoś grajka lub Klubu chociaż kluby z Bundesligi mają karty
Ja tam w wakacje staram się wysyłać na adresy domowe.
Chociaż gdy rozpoczynają się mecze sparingowe to tez wysyłam na adresy klubowe, no i odpowiedzi były.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 14:01
Raczej nie będę wysyłał. W poprzednie wakacje nie wysyłałem tylko zbierałem osobiście, a wiadomo, że w wakacje jest dużo turniejów i atrakcji sportowych z udziałem gwiazd sportu. Niedługo idą ostatnie listy przed wakacjami.
Kolekcjoner od: grafy od 2009
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 21:09
Ja także zamierzam wiele listów wysłać do końca maja.
Potem może sie trafi coś osobiście
A czy w wakacje można pisać do piłkarzy na reprezentację (jeśli grają w niej mecze)??
michal1993a napisał/a:
planuję zakupić drukarkę fotograficzną, żeby nie chodzić do fotografa co miesiąc z 40 zdjęciami
A ja zamierzam zakupić papier fotograficzny dobry do mojej drukarki HP. Muszę powiedziec ze drukuje barzdo dobrze, jeszcze nie wywolywalem zadnych fotek u fotografa aby wyslac do pilkarza. Zawsze zanim napisze list szukam w googlach foty i sobie drukuje
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 21:12
Ja też do końca maja ślę listy, potem odpoczynek. Może się coś trafi osobiście (najbardziej zależy mi na prezentacji Lecha przed nowym sezonem). Mam sporo adresów domowych, więc pomyślałem, i ustaliłem, że będę pisał na domowe we wakacje. Jakoś to będzie
wg mnie nie ma znaczenia czy piszesz w wakacje czy wtedy gdy jest sezon. zawsze otrzymuje odpowiedzi gdy wysyłam w przerwie zimowej bądź letniej, bo prędzej czy później konkretny zawodnik i tak otrzyma list. bo przecież to nie jest też tak, że jak jest przerwa w rozgrywkach to zawodnicy mają zakaz wejścia do klubu.
wg mnie nie ma znaczenia czy piszesz w wakacje czy wtedy gdy jest sezon. zawsze otrzymuje odpowiedzi gdy wysyłam w przerwie zimowej bądź letniej, bo prędzej czy później konkretny zawodnik i tak otrzyma list. bo przecież to nie jest też tak, że jak jest przerwa w rozgrywkach to zawodnicy mają zakaz wejścia do klubu.
Ja z doswiadczenia wiem, ze ma to znaczenie i to duże.
P.S. zakazu może nie mają, ale pokaż mi takiego, który jedyne wolne paredzieści dni w roku spędza w klubie a nie na jakiejś plaży.
tak, zgadzam się z tobą, ale ja jak wysyłałem podczas przerw to odpowiedzi dostawałem. jesyny problem jest wg mnie taki, że dany zawodnik może prawie z klubu odejść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum