Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Woland
Pon Kwi 21, 2008 21:27
Poczta Polska i inne firmy dostarczające listy
Autor Wiadomość
Woland 

Wysłany: Pią Gru 29, 2006 00:16   Poczta Polska i inne firmy dostarczające listy

Bez niej nie dostawalibyśmy tylu wspaniałych pamiąteczek :) Macie może jakieś zastrzeżenia do naszej Poczty Polskiej?

Ja dzisiaj, jak już wspominałem w innym temacie dostałem list od T-Mobile. Był on uszkodzony i prawdopodobne ktoś coś sobie z niego zabrał. Może to kiedyś w końcu zniknie...
Ostatnio zmieniony przez Woland Czw Gru 23, 2010 13:03, w całości zmieniany 1 raz  

Dawid.Ch

Wysłany: Pią Gru 29, 2006 00:25   

No ja tam jakieś zastrzeżenia mam nie wiem czy to przez nich ale jak Maccabi Haifa przysłało mi paczke to miałem dziurawą koperte a w niej był ten mały woreczek gdzie była odznaka i odznaka on równiez był dziurawy i odznaka była uszkodzona ponieważ ta częśc do przypinania odpadła , ale reszta rzeczy od Maccabi była nie uszkodzona i innych incydentów nie miałem.

gelu 

Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pią Gru 29, 2006 12:01   

Mi kiedys nasza ukochana poczta polska ukradła odznake Scottish Premier League :) koperte od T-Mobile tez dostalem uszkodzoną, ale chyba nic nie ubyło :)

PG

Wysłany: Pią Gru 29, 2006 16:04   

Oni zawsze prawie otwierają te aczki a potem ze nadeszly w naruszonym stanie :roll: ehhh.. :x

patrix

Wysłany: Pią Gru 29, 2006 20:29   

Mi poczta polska zabrała długopis Pogoni ktury dostałem od Osiłka :evil:

vetan

Wysłany: Czw Sty 11, 2007 17:11   

Poczta polska kojarzy mi się z j******i złodziejami którym jak nadaży się okazja to odrazu cię oszyją

ale bez takich słówek.../gelu

PG

Wysłany: Czw Sty 11, 2007 19:19   

vetan napisał/a:
Poczta polska kojarzy mi się z j******i złodziejami którym jak nadaży się okazja to odrazu cię oszyją

ale bez takich słówek.../gelu

Strasznie sztywne sa tutaj zasady.Cóż,taka prawda.Podbijam post vetana.

Spoko, spoko. To była chyba tylko taka mała dygresja jeśli się nie mylę. A ty nie nabijaj postów bo następnymn razem dostaniesz ostrzeżenie :D /Michael900

radzę Ci sie zapoznac z regulaminem forum.../gelu

smółko

Wysłany: Pon Sty 22, 2007 18:14   

Poczta niewątpliwie ``zajomuje``niektóre pamiątki.można to poznąc jeśli pisze ktoś na forum ze dostał np.długopis ,smycz i odznake a ja dostaje tylko smycz i długopis.Ale jak temu zapobiec....chyba nie ma rady... :(

rambo

Wysłany: Pon Sty 22, 2007 20:32   

Teraz to wogule nie ma żadnej prywatności. Mnie się jeszcze nie zdarzyło, żeby przyszła uszkodzona koperta - całe szczęście :D

suruwa_busko

Wysłany: Pon Sty 22, 2007 23:05   

Moje zdanie o poczcie Polskiej ?

Banda złodzieji i hamstwa (oprócz listonoszy). Jest to jeden z najgorszych urzędów w jakich raczyłem być. Panie które tam pracują są aroganckie i często nie miłe, nie idzie nic sie zapytać bo odrazu jest krzywizna. Oczywiście szanuje ich prace bo to bardzo trudna i ciężka praca ale ok. Sprawa 2 Listonosze - ok, ciężko pracuja i za to ich szanuje zawsze roznoszą co trzeba :-) Sprawa 3 ludzie którzy grupują listy w Warszawie - to jest dopiero złodziejstwo ostatnio dostałem 3 koperty każda uszkodzona i naderwana, np list z UEFA i Tenis Canada, koperty doszły mi naderwane z dwóch stron i jak byk widać było iż ktoś do nich zaglądał ale co z tego, nakleją tylko nakjke "List uszkodzony podczas sortowania w Warszawie" i sprawa załatwiona. Reasumując Poczta Polska jest.. taka sobie

forzajuve1810

Wysłany: Wto Sty 23, 2007 12:00   

Ja wczoraj dostałem paczkę od miasta, a w środku list i napisali, że mi przesyłają takie rzeczy : ... Między innymi był długopis, którego nie było w środku... Nie wiem czyja to wina, paczka nie nadeszła uszkodzona. Ja jej nie otwierałem, ale może zawieruszył się gdzieś w domu.

suruwa_busko

Wysłany: Wto Sty 23, 2007 12:35   

No i oczywiście.. jeszcze troche a nie miałbym odznaki od Premier League, kochana poczta.. Koperta doszła uszkodzona widoczne naderwanie na kopercie w miejscu gdzie była odznaka naszczęscie dzięki Bogu została w środku, koperta wrzucona w folie i stały tekst: uszkodzona przy sortowaniu :)

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 15:51   

Co zrobić;] POczta ma monopol narazie i ciężko się wyłamać. Możecie próbować InPostem, ale tylko do polskich klubów i nie do skrytek pocztowych;] Do mnie uszkodzona paczka przyszła tylko raz, z Ameryki - pewnie szukali dolarów;]

rambo

Wysłany: Wto Sty 23, 2007 16:04   

Dzisiaj dostałam list od UEFY w rozerwanej kopercie. Z boku była otwarta i zaklejona taśmą... Ci ludzie co pracują na tej poczcie to ciekawscy są...

Mourinho 

Profil: Autografy bylych,obecnych pilkarzy RADOMIAKA
Kolekcjoner od: 01-13-2007
Wysłany: Wto Sty 23, 2007 18:19   

suruwa_busko napisał/a:
No i oczywiście.. jeszcze troche a nie miałbym odznaki od Premier League, kochana poczta.. Koperta doszła uszkodzona widoczne naderwanie na kopercie w miejscu gdzie była odznaka naszczęscie dzięki Bogu została w środku, koperta wrzucona w folie i stały tekst: uszkodzona przy sortowaniu :)

IDENTYCZNIE!!!!!!! PRZESYLKA USZKODZONA........POKLEJONA KOPERTA TASMA..........ZLODZIEJE..........

Odpowiedz do tematu