Wysłany: Pią Gru 29, 2006 00:16 Poczta Polska i inne firmy dostarczające listy
Bez niej nie dostawalibyśmy tylu wspaniałych pamiąteczek Macie może jakieś zastrzeżenia do naszej Poczty Polskiej?
Ja dzisiaj, jak już wspominałem w innym temacie dostałem list od T-Mobile. Był on uszkodzony i prawdopodobne ktoś coś sobie z niego zabrał. Może to kiedyś w końcu zniknie...
Ostatnio zmieniony przez Woland Czw Gru 23, 2010 13:03, w całości zmieniany 1 raz
No ja tam jakieś zastrzeżenia mam nie wiem czy to przez nich ale jak Maccabi Haifa przysłało mi paczke to miałem dziurawą koperte a w niej był ten mały woreczek gdzie była odznaka i odznaka on równiez był dziurawy i odznaka była uszkodzona ponieważ ta częśc do przypinania odpadła , ale reszta rzeczy od Maccabi była nie uszkodzona i innych incydentów nie miałem.
Poczta polska kojarzy mi się z j******i złodziejami którym jak nadaży się okazja to odrazu cię oszyją
ale bez takich słówek.../gelu
Strasznie sztywne sa tutaj zasady.Cóż,taka prawda.Podbijam post vetana.
Spoko, spoko. To była chyba tylko taka mała dygresja jeśli się nie mylę. A ty nie nabijaj postów bo następnymn razem dostaniesz ostrzeżenie /Michael900
radzę Ci sie zapoznac z regulaminem forum.../gelu
_________________ Zapraszam do zapoznania się z zakładką www
Poczta niewątpliwie ``zajomuje``niektóre pamiątki.można to poznąc jeśli pisze ktoś na forum ze dostał np.długopis ,smycz i odznake a ja dostaje tylko smycz i długopis.Ale jak temu zapobiec....chyba nie ma rady...
Banda złodzieji i hamstwa (oprócz listonoszy). Jest to jeden z najgorszych urzędów w jakich raczyłem być. Panie które tam pracują są aroganckie i często nie miłe, nie idzie nic sie zapytać bo odrazu jest krzywizna. Oczywiście szanuje ich prace bo to bardzo trudna i ciężka praca ale ok. Sprawa 2 Listonosze - ok, ciężko pracuja i za to ich szanuje zawsze roznoszą co trzeba :-) Sprawa 3 ludzie którzy grupują listy w Warszawie - to jest dopiero złodziejstwo ostatnio dostałem 3 koperty każda uszkodzona i naderwana, np list z UEFA i Tenis Canada, koperty doszły mi naderwane z dwóch stron i jak byk widać było iż ktoś do nich zaglądał ale co z tego, nakleją tylko nakjke "List uszkodzony podczas sortowania w Warszawie" i sprawa załatwiona. Reasumując Poczta Polska jest.. taka sobie
Ja wczoraj dostałem paczkę od miasta, a w środku list i napisali, że mi przesyłają takie rzeczy : ... Między innymi był długopis, którego nie było w środku... Nie wiem czyja to wina, paczka nie nadeszła uszkodzona. Ja jej nie otwierałem, ale może zawieruszył się gdzieś w domu.
No i oczywiście.. jeszcze troche a nie miałbym odznaki od Premier League, kochana poczta.. Koperta doszła uszkodzona widoczne naderwanie na kopercie w miejscu gdzie była odznaka naszczęscie dzięki Bogu została w środku, koperta wrzucona w folie i stały tekst: uszkodzona przy sortowaniu
Co zrobić;] POczta ma monopol narazie i ciężko się wyłamać. Możecie próbować InPostem, ale tylko do polskich klubów i nie do skrytek pocztowych;] Do mnie uszkodzona paczka przyszła tylko raz, z Ameryki - pewnie szukali dolarów;]
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
No i oczywiście.. jeszcze troche a nie miałbym odznaki od Premier League, kochana poczta.. Koperta doszła uszkodzona widoczne naderwanie na kopercie w miejscu gdzie była odznaka naszczęscie dzięki Bogu została w środku, koperta wrzucona w folie i stały tekst: uszkodzona przy sortowaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum