Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 22:48
Nie tak dawno zaginęła mi na PP przesyłka polecona priorytetowa (sprzedawałem karty telefoniczne na allegro). Złożyłem reklamację, zażądałem odszkodowania i przyznali odszkodowanie, takie jakie chciałem. To tylko świadczy o burdelu, jaki panuje w tej instytucji.
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 23:10
Następnym razem, zażyczę sobie więcej, pierwszy raz składałem reklamację i nie wiedziałem, ile wypada tam napisać Następnym razem, który mam nadzieję się nie zdarzy będę bezwzględny.
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 13:13
Dziś wysyłając list do Anglii Pani na poczcie stwierdziła,że list z pewnością dojdzie tylko mogą byc drobne opoznienia(ze względu na zamknięcie częsci lotnisk w polnocnej Europie w tym w Anglii). Także listy można spokojnie slac.
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Wymienilem sie dzis z jednym gosciem z Czech.On w zamian ze ja zaplace za przeslyke dorzucil mi jeden graf.
Czy wie ktos ile bede musial zaplacic za ta przesylke??
_________________ Cordon Sport Massenmord Jetzt ist Krieg ab sofort
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
Zamiast imać się różnych sposobów to lepiej dorzuć te 60 groszy i miej święty spokój .Nie zbiedniejesz, najwyżej zapalisz te dwa papierosy mniej .W ogóle Twój pomysł jest niedorzeczny, myślisz że jak nakleisz tą naklejkę (które leżą na każdym biurku na poczcie) czy tam będziesz miał stempel priorytet to od razu sprawa załatwiona .Oni patrzą na znaczki, czy zgadza się wszystko a nie na te niebieskie naklejki tudzież stemple .A druga sprawa jest taka że list zwykły również bardzo krótko idzie .Ja wysyłam zagranicę znaczkami za 2,40 PLN i często już po tygodniu dostawałem odpowiedzi .Więc polecam znaczki zwykłe zamiast kombinować na poczcie .Pozdro .
Wysłałem dwa listy do Poznania, jeden polecony, a drugi zwykłym i co się okazało?
Polecony przyszedł dzień PÓŹNIEJ, a zwykły dzień WCZEŚNIEJ, a jak kupujesz znaczki w większej ilości to zawsze ten 1 lub 2 znaczki więcej.
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum