Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 21:09
Więc tak: kupowałem dzisiaj znaczki i koperty na poczcie i nakleilem na zwrotną znaczek priorytet, ale zapomniałem tej naklejki przykleić, czy to jakoś wpłynie na przesyłkę. Będzie to potraktowane jako prio czy jako zwykły?
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 21:42
Jarzab93 napisał/a:
Więc tak: kupowałem dzisiaj znaczki i koperty na poczcie i nakleilem na zwrotną znaczek priorytet, ale zapomniałem tej naklejki przykleić, czy to jakoś wpłynie na przesyłkę. Będzie to potraktowane jako prio czy jako zwykły?
Mi się też taka sytuacja zdarzyła (ale z pieczątką priorytet - poprostu Pani z poczty zapomniała przybić). List doszedł jednak jako priorytet, gdyż i tak liczy się tylko i wyłącznie wartość znaczku. Ta pieczkątka (lub na niektórych pocztach naklejka) tylko przyspiesza im pracę przy sortowaniu
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 18:47
Ktoś kiedyś pisał skargę do poczty za niedostarczony list zwykły ekonomiczny czy też priorytetowy i czy przyniosło to jakikolwiek skutek? Na ostatnie chyba 10 wymian dotarły do mnie aż 4.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
No zauważyłem ze ostatnio sie popsuli. Kiedys do mnie prio przychodzil na drugi dzien a najpozniej za 2 dni, czasami bywaly wyjatki. No a teraz troche dluzej im to schodzi
A coś Ci się Lisek stanie jak poczekasz te 4 dni dłużej ?
Nic mu może się nie stanie ale obowiązkiem poczty jest dostarczenie listu jakiegokolwiek jak najszybciej, przecież za to też dostają jakieś pieniądze...
_________________ Take Me Home, United Road
To the place That I belong
To Old Trafford
To see United
Take Me Home, United Road
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum