Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 15:01 Ozdabianie listów i kopert
Co sądzicie o ozdabianiu listow, ktore ślemy do piłkarzy, klubow?
Wiele osob sądzi, że to dziecinne, itp. ale ja tak nie uważam (przekonałem się na własnej skorze, że się to opłaca ).
A jak ta sytuacja ma się u was? Ozdabiacie listy? Jakie macie "techniki" ozdabiania listow?
Jeśli chodzi o mnie, to ja zawsze ozdabiam każdy list. Zazwyczaj wycinam z gazet sylwetki piłkarzy albo herby klubow. Jeśli wysyłam list do byłego piłkarza, to rysuje herby klubow w ktorych grał.
Nie wiem jak to jest ozdabiając, nigdy się w coś takiego nie bawiłem. ale szczerze powiedziawszy na moim liście nie byłoby miejsca na takie ozdoby. Patrząc na list Gela, to tam jest pół strony czyste i pewnie dlatego ozdabia. Ja mam swój list "rozłożony" tak, że nie ma tam za dużo miejsca, żeby cokolwiek dodać. Druga sprawa, moje umiejętności rysowania pozostawiają wiele do życzenia i również z tego powodu tak nie robię.
Ozdabiam przede wszystkim dlatego, że lubię rysować i sprawia mi to przyjemność /gelu
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ja jak drukuje list do pilkarza to zawsze znajdzie sie na nim jego mala fota.:) (czesto wycinaja i tam tez daja graf)
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum