Jeżeli chodzi o mnie, to sądzę, że własnoręczne działa o wiele lepiej wyglądają, ponieważ widać, że nadawca się starał. Nawet jeżeli takiego samego efektu jak na przykład naklejki nie będą robić, to wciąż wiadomo, że więcej trudno jest włożyć w namalowanie czegoś samego niż wklejeniu.
Właśnie zamierzam się zabrać wieczorkiem do napisania listu do Manchesteru United. Myślicie, że można namalować na przykład na kopercie? Myślałem o takim dużym logu czarno-białym na kopercie, lekko na lewej stronie, tak aby się idealnie mieściło, tzn. na pół koperty i znaczek + adres na prawej stronie. Myślicie, że takie coś nie przeszkodzi i dojdzie do klubu, jeżeli oczywiście adres będzie idealnie widoczny?
Ostatnio zmieniony przez biscan Sob Lut 28, 2009 19:03, w całości zmieniany 2 razy
Jak dla mnie praca niezła, tylko trochę ta duża dziewiątka niestaranna no i nogi nie proporcjonalne. Pozdrawiam i życzę powodzenia w tworzeniu rysunków.
Myślicie, że można namalować na przykład na kopercie? Myślałem o takim dużym logu czarno-białym na kopercie. Myślicie, że takie coś nie przeszkodzi i dojdzie do klubu, jeżeli oczywiście adres będzie idealnie widoczny?
jedynie co ozdabiam to dodaje herb klubu na dole listu
_________________ Amala!
Pazza Inter amala!
E' una gioia infinita
Che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
Questa storia vivila
Puo durare una vita
O una sola partita
Pazza Inter amala!
Wiem że Plastykiem nie jestem ale postanowiłem ozdobić List do Koki Mizuno.rysując Koszulkę z Jego nazwiskiem i Flaga Jego Kraju w jakim występuje słaba jakość zdjęcia ale może coś będzie widać
Wiem że Plastykiem nie jestem ale postanowiłem ozdobić List do Koki Mizuno.rysując Koszulkę z Jego nazwiskiem i Flaga Jego Kraju w jakim występuje słaba jakość zdjęcia ale może coś będzie widać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum