Profil: autografy piłkarzy
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 19:44
Cytat:
Ja kiedyś ozdobiłem list do FCBarcelona (akurat do nich to zawsze ozdabiam ). Poprosiłem o trzy autografy, a oni przysłali zegarek, breloczek, karty, plakat.
Myślę, że gdybym nie ozdobił to na pewno nie przysłaliby tyle fajnych rzeczy.
Mogę się założyć że gdyby nie ozdobił listu nie dostałby tego co dostał. A tak poza tym to ja nie robię tego żeby dostać coś lepszego. Chcę w ten sposób wyrazić swój szacunek do klubu bądź piłkarza.
Ostatnio zmieniony przez pitasek5 Sro Sty 14, 2009 19:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie chodziło mi o to że ozdabia się po to żeby dostać coś sensownego, źle napisalem. Myślę że obrazek nie koniecznie miał znaczenie że dostał zegraek itd. tylko że napisał im ciekawy list i o raczej miało znaczenie. Bo jakby napisał jak się nazywa i skąd jest i od razu napisał dawajcie autografy i pyknął fajny obrazek to raczej nie dostałby nic fajnego...
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 18:52
Ja właśnie nie ozdobiłem tych listów, żeby dostać lepsze rzeczy (bo mi zależało wtedy tylko na tych grafach). Po prostu FCB to mój ukochany klub i chciałem, żeby zobaczyli, że jest dla mnie ważna . A że dostałem takiego fan packa, to mnie bardzo cieszy (w sumie nawet nie wiedziałem, że może takie coś przysłać).
Ja zawsze naklejałem herbik, miniaturkę, ale nie dawało to efektów. Więc nie ozdabiam, cyba, ze mi bardzo zalezy na grafie (Shearer, tu narysowałem autoportret)
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Bo wyszło Ci to bardzo fajnie, tylko powiedz mi gdzie ty tam masz miejsce na list (bo przecież ten Messi jest na pól kartki ) ?
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum