Ładnie, choć zdaje mi się, że ta góra jakoś trochę krzywo, ale może to złudzenie. Poza tym, myślę, że ładniej wyglądałoby to na czystej kartce, nie w linie. Ale poza tym, podoba mi się
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Rysunki zajebiste, tylko kartka nie najlepsza. W linie i małych rozmiarów Mogłeś zrobić nto na kartce A4 w kratkę, wyglądałoby dużo lepiej. Jeżeli jednak mam oceniać rysunki to rzeknę, iż masz talent.
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 17 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1159 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 11:01 am
Ta kartka jest A4 w linie. Papier kancelaryjny. Taką miałem w domu. Jakbym rysował na gładkiej A4 to by mi się potem niewygodnie pisało. A foto pomniejszyłem żeby nie zajmowało dużo miejsca.
Mógłbyś sobie pod nią podłożyć kartkę w linię i przy dobrym świetle linie by prześwitywały. Ty byś mógł pisać prawie jak na liniach a i by lepszy efekt był I czcionka fajna, bo chyba to jakaś czcionka, którą mogę sobie ściągnąć, a nie twój wymysł
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ta kartka jest A4 w linie. Papier kancelaryjny. Taką miałem w domu. Jakbym rysował na gładkiej A4 to by mi się potem niewygodnie pisało. A foto pomniejszyłem żeby nie zajmowało dużo miejsca.
Też kiedyś robiłem takie herbiki itp. a teraz to tylko rysuję dla tych klubów które lubię np.Twente A co do kartki to dobrze jest, ja tam to listy piszę na normalnej wyrwanej z jakiegoś szkolnego zeszytu
Jarzab93 sam rysowałeś czy kalkowałeś? Bardzo mi się podoba ta koszuleczka Realu, ja niestety nie mam talentu do rysowania, jak już ozdabiam listy to wycinam jakieś obrazki związane z klubem bądź piłkarzem do którego piszę, ostatnio jak pisałem do FC Barcelony to uozdobiłem list, naklejkami z BravoSportu, wyszło nawet nawet, czy to coś pomoże, to się dopiero okaże, jak dostanę odpis to dam znać
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 17 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1159 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 8:34 pm
mario1234 napisał/a:
Jarzab93 sam rysowałeś czy kalkowałeś?
Sam rysowałem. No koszulka mi wyszła jestem z niej zadowolony, trochę mnie z herbu, szczególnie korony. Odpis już z tego listu dostałem, więc jestem zadowolony. Przez ozdobienie listu chciałeś pokazać moją szczególną sympatię do klubu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum