Osobiście takiego czegoś bym nie wysłał, pachnie amatorką, no ale jeżeli Ci się podoba i chcesz wysłać, to wysyłaj - nie mój interes.
A co? To już kolekcjonerstwo robi się zawodowe? Tu się przekaz liczy.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Osobiście takiego czegoś bym nie wysłał, pachnie amatorką, no ale jeżeli Ci się podoba i chcesz wysłać, to wysyłaj - nie mój interes.
No nie, ale wygląda to dziwnie. Uważam, że zwykły list byłby lepszy niż taki z jakimiś rysunkami i wynikami..ale każdy ma swój gust.
Kibic Juventusu to rozumie. Del Piero, specjalista rzutów wolnych strzela w trzech meczach pod rząd swojego 3,4 i 5 gola z rzutu wolnego. I to nie byle jakim przeciwnikom - Romie i Realowi.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
No nie, ale wygląda to dziwnie. Uważam, że zwykły list byłby lepszy niż taki z jakimiś rysunkami i wynikami..ale każdy ma swój gust.
Kibic Juventusu to rozumie. Del Piero, specjalista rzutów wolnych strzela w trzech meczach pod rząd swojego 3,4 i 5 gola z rzutu wolnego. I to nie byle jakim przeciwnikom - Romie i Realowi.
Dokładnie Nie jest to dzieło sztuki, ale chodziło mi o prosty przekaz, który odzwierciedla znaczenie Alexa dla Juventusu. Nie liczę na odpis, ale mam nadzieję, że Del Piero dostanie ten list do rąk, tym bardziej że opisałem tam nie tylko mój stosunek do klubu i Alexa, ale powszechne opinie o Juve, panujące w Polsce. [/list]
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 06:29
A mi się w sumie to nawet podoba,ale ja bym czegoś takiego raczej nie wysłał.Wolę się skupić na liśie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum