Trochę więcej, ale rzeczywiście jest krótki. Po prostu doszedłem do wniosku, że jeśli Olof wywnioskuje, że dostał list od fana jego przyszłego zespołu, to odpisze bez względu na treść...
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 14:30
Ja kiedyś ozdobiłem list do FCBarcelona (akurat do nich to zawsze ozdabiam ). Poprosiłem o trzy autografy, a oni przysłali zegarek, breloczek, karty, plakat.
Myślę, że gdybym nie ozdobił to na pewno nie przysłaliby tyle fajnych rzeczy.
Trochę więcej, ale rzeczywiście jest krótki. Po prostu doszedłem do wniosku, że jeśli Olof wywnioskuje, że dostał list od fana jego przyszłego zespołu, to odpisze bez względu na treść...
Przecież jakbyś napisał 100 zdań to i tak piłkarz nie przeczyta. Także lepiej napisać krótki list na temat. Wiem to od samych piłkarzy
Oto list, który wysłałem jakiś czas temu do Olofa Mellberga Niestety dostałem zwrot zdjęcia od Aston Villi i karteczkę z informacją, że Olof przebywa już w Turynie...
Od dnia dzisiejszego rozpoczynam wysyłanie listów do piłkarzy Juve (byłych/obecnych). Oto projekt kartki na której napiszę list do Alessandro Birindelli'ego
Ostatnio zmieniony przez kamil_on Sro Wrz 10, 2008 17:44, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 18:31
Ładne Ani nie za dużo, ani nie za mało ozdobiony, w sam raz.. tak ładnie wygląda.. a nie że ktoś np. nawali pełno herbów, i jakiś rysunków itd Piszesz na kartce A4 w kratkę ?
Ostatnio zmieniony przez ronnie10 Sro Wrz 10, 2008 18:31, w całości zmieniany 1 raz
Ładne Ani nie za dużo, ani nie za mało ozdobiony, w sam raz.. tak ładnie wygląda.. a nie że ktoś np. nawali pełno herbów, i jakiś rysunków itd Piszesz na kartce A4 w kratkę ?
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2008-07
Wiek: 20 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 168 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 20:29
Ja pisząc list np. do klubu zwykle drukuję i przyklejam herb klubu, tekst hymnu itp., a pisząc do piłkarza przyklejam herby wszystkich drużyn, w których grał
Jak dla mnie to takie ozdabianie listów jest trochę "dziecinne", ale dobra.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum