Profil: Bilety i Programy
Kolekcjoner od: 5 październik 2003r.
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 11:11
Ja nie ozdabiam. List pisze ręcznie i staram się go ładnie rozplanować na całej kartce A4. Piszę ładnie i starannie aby piłkarz zauważył że zależy mi na dostaniu czegoś fajnego.
Ja nie ozdabiam. Jak pisałem kiedyś do firm z innej dziedziny jak piłka nożna, to rysowałem ich logo, bo nie sprawiało mi to większego problemu. A herby piłakraskie są bardzo urozmaicone i trochę roboty jest. Piszę list recznie, a to jest + .
JA zawsze pisze ręcznie i to jest naprawde duży plus gdyż klub odrazu widzi że komuś zależy na tym aby uzyskać autografy lub pamiątki czasami doklejam naklejki własnej roboty :D typu herb lub kontury jakiegoś zawodnika :D ale tak to się zbyt niebawie w ozdoby :)
Można też wydrukowac herb na kartce papieru i potem złożyc ją w kopertę
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Oto list, który wysłałem jakiś czas temu do Olofa Mellberga Niestety dostałem zwrot zdjęcia od Aston Villi i karteczkę z informacją, że Olof przebywa już w Turynie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum