Narysowana przez Ciebie koszulka nie jest zła jak na pierwszy raz (?). Gdy będziesz rysował częścieć Twoje umieiętności poprawią się i będziesz rysował lepiej. Powodzenia,
Jakieś tam arcydzieło nie jest, ale liczą się chęci dla mnie Trochę źle odbiło kolory
Ja na Twoim miejscu nie kolorowałbym, tylko pozostawił czarno-białe (jeśli już coś rysuję). Bo tak to wygląda, jakby jakieś dziecko wysyłało list (bez obrazy ).
Ja jak wysyłałem do Beckhama list to za tekstem wstawiłem logo AC Milan-u, rozjaśniłem je trochę żeby tekst, był widoczny i teraz tylko czekam na odpowiedź.
Profil: Autografy reprezentantów Polski i inne.
Kolekcjoner od: 2009-04
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 14:36
Ja nie zawsze ozdabiam. Ozdabiam gdy mi na czymś bardzo zależy.
Ale efekt był bardzo szybki - gdy słałem do Rosenborgu, to namalowałem im mały herb ich drużyny. W efekcie bez koperty zwrotnej i z polskim znaczkiem przysłali mi zdjęcie całej drużyny z podpisami (niestety stampy). Chociaż to się rzadko zdarza, że nieuwaga poczty z zagranicy no i wysłali na polskim znaczku
Osobiście mam zamiar coraz więcej ozdabiać. Albo wydrukować pod listem fotę piłkarza, go z jakimś trofeum, czy też logo jego klubu poprostu. Oczywiście nie do wszystkich chcę mi się tak wysilać
a nie zawsze ozdabiam. Ozdabiam gdy mi na czymś bardzo zależy.
Ale efekt był bardzo szybki - gdy słałem do Rosenborgu, to namalowałem im mały herb ich drużyny. W efekcie bez koperty zwrotnej i z polskim znaczkiem przysłali mi zdjęcie całej drużyny z podpisami (niestety stampy). Chociaż to się rzadko zdarza, że nieuwaga poczty z zagranicy no i wysłali na polskim znaczku
Osobiście mam zamiar coraz więcej ozdabiać. Albo wydrukować pod listem fotę piłkarza, go z jakimś trofeum, czy też logo jego klubu poprostu. Oczywiście nie do wszystkich chcę mi się tak wysilać
Tak, żeby Cię nie martwić to ja to dostałem po mailu(jak jeszcze się w to bawiłem, tzn. w w wysyłanie maili )
Żeby nie było ot: ja raczej listów nie ozdabiam, ewentualnie jak mam jakąś naklejkę klubu/zawodnika to jakoś fajnie ją wkomponuję w list.
_________________ Hail Hail, The Celts are here,
What the hell do we care,
What the hell do we care,
Hail Hail, The Celts are here,
What the hell do we care now ...
Ostatnio zmieniony przez Francuz Czw Kwi 23, 2009 14:43, w całości zmieniany 1 raz
Ja listów nie ozdabiam.Zawsze pisze ze wzoru swojego prywatnego który jest już sprawdzony.
świadczy o tym ilość autografów "profesjonalny" kolekcjonerze
Ja listów na ogół nie ozdabiam. Przecież większość piłkarzy ma gdzieś czytanie listów i odpowiada lub nie (aby się ludzie nie czepiali lub odwalili i nie zasypywali listami). Aczkolwiek, gdy składam list wkładam do niego SAE ew. fotki, aby choć okiem ten piłkarz rzucił na moje wypociny. Jeśli zależy mi na odpisie to na zewnątrz tej "składki" naklejkę przylepiam lub jakiś drobny rysuneczek (koszulka, herb klubu itp.)
Myślę że nie ma to żadnego znaczenia, muszę pomyśleć nad tym żeby listy po perfumować dezodorantem, może będzie większa szansa na odpis i jakiś klej muszę kupić o zapachu Coca Coli
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Sie 20, 2009 07:31
Jak dla mnie ozdabianie kopert jest bezsensowne, niepotrzebne i dziwne. Nie chciałbym zobaczyć miny listonosza, jak zobaczy taką kopertę
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Sie 20, 2009 07:33
Ja oczywiście ozdabiam.Dlatego też używam koperty formatu A4,abym miał więcej miejsca na ozdoby.Przez co często zapominam napisać adresu adresata.Ale listy docierają <szok>
Ostatnio zmieniony przez Beitar Czw Sie 20, 2009 07:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum